Karta Osho Zen Tarot Páža dúhy s názvom Dobrodružstvo

Numerológia piatich decembrových mien pre dieťa

Každý človek dostáva do vienka určité vibrácie čísel, ktoré ho ovplyvňujú a sprevádzajú po celý jeho život. Nielen dátum narodenia, ale aj vibrácia mena, ktorým od prvej chvíle s láskou mama svoje milované dieťa oslovuje, trvalo na jeho vývin pôsobí. V decembri nájdete vypracované mená: Barbora, Lucia, Adela, Adam a Dávid.

4.12. Barbora

Očarujúca a emotívna Barborka do vienka dostala zmysel pre poéziu, krásu a vôbec umenie ako také. Sediac na ružovom obláčiku uplatňuje tvorivosť všade okolo seba. Pochopiteľne sa rada oblieka a vyzerá minimálne ako princezná. Rozplače sa vždy, keď jej citlivé srdiečko dojme emocionálne náročná situácia. Z týchto dôvodov je vhodné usmerňovať ju k zodpovednosti a poznaniu, že život má skrytý poriadok a zmysel. Kamarátok v škôlke či v škole má neúrekom. V spoločnosti využíva svoj neskutočný šarm, pretože túži byť obdivovaná a najmä milovaná. Do učenia napodiv zapojí veľmi silnú vôľu a v profesionálnej oblasti nájde šťastie tam, kde je dôležitý spoločenský kontakt a komunikácia. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Rak a posilňuje životné číslo 1.

13.12. Lucia

Záhadná a zaujímavá bytosť s mohutnou psychickou silou obsiahnutou v mene Lucia prekvapí dospelých už v detskom veku. Poradí si v každej situácii ako správna individualistka. Čo sa týka školopovinnej dochádzky je disciplinovaná. K sebe prísna, k iným mierna. Šťastie iných stojí u nej na prvom mieste, preto je ideálnou dcérou, sestrou i priateľkou. Tým, ktorým bezvýhradne otvorí svoje srdce, sa od nej dostáva množstvo starostlivosti, lásky, srdečnosti a neočakáva nič na oplátku. Pre profesionálne smerovanie sa rozhodne už v rannom detstve. Vytýčený cieľ cieľavedome sleduje a prispôsobuje mu každé rozhodnutie. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Vodnár a posilňuje životné číslo 7.

22.12. Adela

Živá, nepokojná a neposedná hrudka lásky zvaná Adelka je šťastím pre rodinu. Spieva od perinky, hrá sa s prstami a neskôr hračkami a veľa tancuje. Pre maminu, ocina, babku, dedka aj súrodencov je radosťou a chráni ich ako oko v hlave. Nedovolí nikomu, aby jej srdcu blízkym akokoľvek ublížili a dokazuje im svoju lásku majetníckou žiarlivosťou. Všetko si pamätá, čo neskôr využije úspešne v škole. Okrem milovaných sa rada obetuje pre ušľachtilú ideu. Kolektívu sa prispôsobí, iba jej nálada sa mení rýchlo od veselosti k smútku. Štúdium zvláda rovnako dobre ako starostlivosť o domácnosť. Uspokojí ju práca v oblasti pomáhajúcich profesií alebo v obchode. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Panna a posilňuje životné číslo 9.

24.12. Adam

Malý chlapec s menom prvého muža na svete sa rodí s vodcovským nadaním a analytickým myslením „dospeláka“. Povahou pevný a racionálny. Intuíciu skôr potláča. City sú trvalé bez výkyvov nálad. Svoju maminu neskonale miluje, len nežnosť preukazuje menej slovami, objatím a viac skutkami. Zvedavosť ho ženie do stále nových tvorivých hier. Raz vymyslí perpetuum mobile, aby si vyslúžil obdiv rodičov a starých rodičov. Nezabúdajte, že chce byť vo všetkom prvý, preto ho motivujte k učeniu práve prvenstvom. Pre spoločenský život a kamarátstva je príliš individualistický. V budúcnosti sa skôr uplatní na poli vedy alebo armáde ako v umeleckých povolaniach. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Váhy a posilňuje životné číslo 5.

30.12. Dávid

Silné a odvážne chlapča je Dávidko. Prekvapí dynamickou povahou a žiadne nebezpečenstvo ho neodradí. Rodičia sa dosť zapotia, kým ho ochránia pred nástrahami vonkajšieho sveta. Má prelietavé názory, čo sa týka hračiek. Raz sa mu páči jedna, raz druhá. Pozor na rozmaznávanie, lebo si z vás rýchlo urobí otrokov svojich rozmarov. Ponosovaním vyvolá súcit a má vás vo svojej pasci. Priateľský je ku každému a získava si rovesníkov priamou úprimnosťou. Rád sa učí iba vtedy, keď ho škola baví a má sa na čo tešiť – na kamaráta, na výlet, na odmenu za dobré známky. V dospelosti si môže vybrať zo širokej škály povolaní a to nie je jednoduché. Nechajte to na neho. Podstatné je, aby ho to bavilo. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Býk a posilňuje životné číslo 6.

Zlatica Mokráňová, uverejnené v časopise Mamina, rok 2010

NUMEROLOGIA.SK
„Tomu, kto skutočne počúva, poskytnem RADU, ostatným ILÚZIU…“