Piškôrky s červenými srdiečkami
Piškôrky

Prognóza prelomového roku 2012

Náš svet, ako ho poznáme, sa naozaj končí. Zlom, reforma, premena, transformácia sú kľúčovými slovami roka. Prečo? Nuž, ak je život ľahký, dostávame sa do strnulosti a pomaly zomierame a zmena je korením života. Prijmime teda blížiaci sa skok a transformujeme sa na výkonné bytosti plné životaschopnosti. Vášeň a energia sú prepojené rovnako ako genialita a vnútorná charizma. Keď žiarime zvnútra a máme toho veľa na pláne, tak si pre nás skaza sveta z interpretácií Mayského kalendára určite nepríde. Osud nie je až taký zlomyseľný.

Koniec sveta vo vzťahovej rovine
– „Veru, neviem-neviem, či nebude koniec sveta. Ľudia sa správajú ako muchy postriekané Biolitom.“ – vyjadril sa počas osobnej konzultácie jeden z mojich klientov. A zánik univerza nastáva, avšak na úrovni vzťahov. Kritické a satanské lunárne dni padnú počas tohto roka hlavne na víkendy, kedy sa stretávame s rodinou, príbuznými a priateľmi. Klebety, intrigy, zvady, zakliatia a celkovo kryštalizácia blízkych vzťahov bude pokračovať. Začnite už dnes od 11:07 SEČ rok tým, že si uctite ženy po praslici. Minimálne tak, že im pomôžete s vytriedením nepotrebných vecí v domácnosti. Čo sme totiž nepoužili minulý rok, zbytočne blokuje tok energie. Ženský svet a zmena v usporiadaní partnerských vzťahov v roku 2012 prevláda. Nastáva čistenie emocionálnych tiel v aure a treba sa na to pripraviť vo všetkých rovinách. Neprežijú obrazne alebo doslova iba tí, ktorí nie sú pripravení na zvraty.

Zmeny v sexuálno-ekonomických spoločenstvách
Pred pár rokmi letelo svetom novoročné želanie, ktoré znelo približne takto: „Už si zbalila starému kufre? Nie? Tak sa ponáhľaj. Už stojím za dverami a som mladší, krajší, lepší, vitálnejší…Tvoj Nový rok.“ Z numerologického hľadiska dve dvojky zosilňujú úlohu riešenia a vyriešenia partnerských vzťahov a to prostredníctvom zmien (súčet roku 5). Už teraz pribúdajú prípady „prekvapivo“ náhleho a nečakaného odchodu a odsťahovania sa manželiek od svojich zákonných polovičiek v dlhodobých 20, 30 až 40-ročných vzťahoch. Pribúda mužov hľadajúcich odpovede.

Áno, tento rok bude prebiehať najmä v zmysle riešenia vzťahov medzi mužmi a ženami (dve dvojky verzus jedna jednotka v čísle roku). Končí čas sexuálno-ekonomickým spoločenstvám s honosnými názvami manželstvo a rodina, ak z nich vyprchala ozajstná láska. Energeticky sú títo ľudia bez lásky a so stereotypným zvykom z rozumu mŕtvi, len ešte o tom nevedia. A ak by mal naozaj nastať záver hier malichernej civilizácie ako ho líčia mýty, potom vymrú ľudia, ktorí nemajú prítomnosť skutočné citu. Ako? Napríklad z epidémie človekom vypustených zmutovaných vírusov a baktérií.

„Veľká Francúzska revolúcia sa blíži“
Vždy, keď sa blížia veľké vonkajšie zlomy a vnútorné premeny, mením účes. Tentoraz som sa nechala viesť intuíciou k neznámej kaderníčke a ponechala moju hlavu jej fantázii. Potom pozrela do zrkadla na vlasy symbolizujúce životnú energiu a v hlave mi zaznela veta: „Veľká francúzska revolúcia sa blíži.“ Čierny Drak nám od 23.1.2012 prepožičiava dračie krídla, aby sme sa pozreli na les z výšky a neriešili stále iba tie stromy. Aby sme mali odvážnejšie rozhodnutia, trúfalejšie sny a odvahu vylomiť dvere, na ktoré sme zatiaľ iba slušne klopali. Falošný humanizmus sa už teraz nenosí. Lámu sa spoločenské obmedzenia v organizovanej hre zvanej svet. Mnohí neprakticky zdvihnú zadok z gauča a začne sa tanec triedneho boja, spustenia hlavného štartovacieho spínača, ktorým sa rúcajú pyramídy hierarchického usporiadania spoločnosti. Skvelý podnet na trendy v roku 2012 nájdete aj tu.

Slovensko – zopnúť ruky a veriť!
Slovensko si svoju križovatku v minulom roku, roku vibrácie čísla šesť, určilo. Svätoplukove prúty sú zlomené. Tohtoročná sedmička nám pripomína, že nech sa deje, čo sa deje, zostáva nám ešte viera. Kto ju nemá, určite ju cez nepriaznivé vonkajšie udalosti nájde. Zmyslom celospoločenských problémov je prinútiť jednotlivca, aby sa vrátil k vlastným vnútorným zdrojom, uvedomil si svoju silu a začal sa spoliehať skôr na seba. Pomoc nájdete na konci svojho ramena. Tento rok je rokom pomalých obrátok, sústredenosti a pokoja. Čas sa zastaví, umožniac bilanciu a privilegovanie duchovných záležitostí. Všetko duševné bude mať prednosť – intelektuálna práca, veľké cesty, sebaobjavovanie, pretože reálne kradnúť už nie je z čoho a politikárčiť nie je nad čím.

Bilancia roku 2011

Osobnú bilanciu z minulého roka mám už za sebou. Obmedzila som rituálne činnosti, vsadila kartu na praktický výcvik, vzdelávala sa teoretickým štúdiom, prednášala iným a rozširovala rozhľad kurzami.  A to všetko vďaka hospodárskej kríze. Pokiaľ by trval konzum, stav vyhorenia z práce pre iných by sa u mňa prehlboval a prehlboval. Takto som si stanovila tri hodiny denne venované iba sebe a našla dostatok sily na rozvoj. Viac ste ma mohli vidieť i v masmédiách. Len netreba zabúdať, že za tých pár sekúnd alebo možno aj minút vám televízia pomôže ujasniť si, či vás informácia zaujala, ale na cestu poznania daným smerom sa treba pustiť už individuálne. Na obrazovke niet univerzálnych receptov, tie objavíte v bytostnom zážitku.

To najdôležitejšie je v našom srdci
Keď som sa koncom roka počas písania ročných horoskopov pre jednotlivé dvanástiny ľudstva naladila na rok 2012, pocítila som ľahkosť. Vzduchoprázdno okolo seba bez nadbytočných myšlienkových foriem, slobodu rozhodovania aj konania. Skôr ako k tomuto euforickému stavu dôjde, treba zbaliť kufre zbytočností, ktoré si nesieme. Niekto bude vzťahy riešiť a niekto iba milovať. Dôležité je počas roka pestovať priateľstvá, udobrovať si nepriateľov, odpúšťať a stať sa súčasťou pozitívneho pohľadu na svoj život. Odpustenie je nielen mravný princíp, ale zároveň oslobodí v psychickej rovine, ušetrí energiu, ktorú môžete investovať do čohokoľvek. Naše životy sa zefektívňujú, pretože to najdôležitejšie nesieme vo svojom srdci.

Prežime rok so srdcom otvoreným láske!
Zlatica Mokráňová

Súvisiaci link: Tarot-horoskop na 1 rok

NUMEROLOGIA.SK
„Tomu, kto skutočne počúva, poskytnem RADU, ostatným ILÚZIU…“