Žena s otvorenými dlaňami čarujúca ružové a žlté motýle

Prvý infolist roku 2012

V prvom info-liste nového roka 2012 vám prinášame množstvo aktuálnych noviniek. Dozviete sa, prečo je rok 2012 prelomový a čo to znamená. Aká pribudla anketa? Ktoré články si môžete prečítať? Čo sa dozviete v Lunárnom kalendári? Čo je virtuálna konzultácia?

Začíname článkom Prognóza prelomového roku 2012. Prečo by vás mal zaujímať? Nuž, vášeň a energia sú prepojené rovnako ako genialita a vnútorná charizma. Keď žiarime zvnútra a máme toho veľa na pláne, tak si pre nás skaza sveta z interpretácií Mayského kalendára určite nepríde. Osud nie je až taký zlomyseľný. Individuálny horoskop so zohľadnením numerológie, tarotu a čínskeho lunárneho kalendára si môžete objednať tu.

Veľké veci a tajná múdrosť potrebujú čas, aby nadobudli reálny tvar a mohli účinne pôsobiť. A ten čas práve nadišiel! Drak sa stavia na čelo demonštrácií, hnutí za ženské práva, rovnoprávnosť a slobodu, výprav do neznáma a iných prílivových vĺn tsunami pre krajiny a impériá. Z globálneho hľadiska môžeme v tomto roku hovoriť aj o horúčkovitej činnosti snobskej spoločnosti, keďže Drak sa nezaoberá bezvýznamnosťami a „malými“ ľuďmi. Popis udalostí roku všeobecne z pohľadu Draka nájdete tu. V ankete – Čo prinesie rok Draka? – z vášho pohľadu, môžete hlasovať. Hlasovanie je časovo obmedzené.

Lunárny kalendár nájdete v sekcii články každý mesiac, napríklad na február 2012 tu. V našom lunárnom kalendári si môžete pozrieť aj jednotlivé lunárne dni na každý deň v roku. Každý lunárny deň má svoje zvláštne podfarbenie, svoj symbol, svoj rytmus. V každý lunárny deň je potrebné zvoliť určité správanie, kvôli pozitívnemu energetickému vplyvu. Používanie lunárneho kalendára pomáha rozumne využívať vnútorný potenciál.

Každý mesiac si v sekcii články nájdete charakteristiku detí narodených v jednotlivých znameniach. Teraz dieťa Vodnár, ktoré sa rodí s jedinečným talentom, iskrivou energiou, neuveriteľnou zvedavosťou a fantáziou.

K osobným konzultáciám sme pridali možnosť skype-konzultácií, respektíve virtuálnych konzultácií. Podrobnosti o možnostiach, rôznych typoch konzultácií od numerologicko-tarotovej konzultácie, regresnej terapie, koučingu, ap. nájdete tu. Aktualizovali sme informácie o nás a našom tíme

Pre frekventantov numero-kurzov a tarot-kurzov nové informácie vo fóre. Pokiaľ ste sa ešte neprihlásili na Kurz Tarot snov, tak neváhajte. Tarotový horoskop na február nájdete tu. Pripravujeme pre vás zverejnenie starších numerologicko-tarotových poradní aj zmeny v textáciách korešpondenčných kurzov numerológie a tarotu.

Prajeme Vám blahodarný a duševne obohacujúci oddych na našom portáli.

Tešíme sa na Vašu návštevu a ďalší kontakt!

NUMEROLOGIA.sk

NUMEROLOGIA.SK
„Tomu, kto skutočne počúva, poskytnem RADU, ostatným ILÚZIU…“