tarotová karta Šestka Pohárov
Šestka pohárov

TAROTHOROSKOP na august 2012

August, mesiac nebadaných rozlúčok s letom, prázdninami, ale aj starou prácou, rodinou a domovom. Pokiaľ ste doposiaľ odmietali možnosť zmeny životného štýlu, dobre si rozmyslite istú ponuku. Nebojte sa, že blízka osoba vás vo vašom úsilí nepodporí. Aj keď najprv nebude návrhom nadšená, potom sa pridá na vašu stranu. Podľa tradičnej čínskej medicíny treba posilňovať systém súvisiaci s telesným teplom – termoreguláciou. Príčinou problémov v tejto energetickej oblasti je preťažovanie pečene a otvára sa tu priestor pre regeneráciu organizmu. Detoxikujte organizmus a chudnite po splne od 2.8. do 17.8. a posledné dva augustové týždne môžete pripraviť žalúdok a slezinu na zdravšie stravovanie, aby ste strávili situácie, ktoré sa hlásia k slovu. Je totiž vysoko pravdepodobné, že sa vám vďaka zmene konečne podarí nájsť stratenú duševnú rovnováhu.

Baran 21.3. – 20.4 – Blázon, Deviatka mincí, Princ mincí
Láska: Konštelácia naznačuje krajnosti a nerozumné výstrelky vo vašom správaní. V osobnej radosti pravdepodobne zabudnete na väčšinu sľubov a záväzkov, ktoré máte nielen voči vašim priateľom, ale taktiež voči vašich najbližším. Zamyslite sa nad svojim správaním.
Práca: V priebehu mesiaca vám hviezdy budú skutočne priať. Obchod sa rozbehne, vyskytnú sa aj nové kontakty. Zanedbateľná maličkosť vás možno privedie do sporu pri nákupoch, ale nakoniec si presadíte svoje. Úlohy, ktoré dostanete, hravo zvládnete.
Zdravie: Ste človek, ktorý šíri prekypujúcu energiu do okolia. Ak ste cieľavedomí a taktickí a máte svoj cieľ, všetky prekážky prekonáte, pretože na to máte dostatok síl. Po menších peripetiách vás čakajú pocity sebaistoty, jednoty, aktivity, úspechu, zdar vecí a ľahkosť bytia.

Býk 21.4. – 21.5 – Sedmička mečov, Päťka palíc, Štvorka mečov
Láska: Výčitky sú na nič. Načúvajte svojej intuícií a hlavne konajte mierne. Zachovajte si zdravý rozum, nemiešajte sa príliš do života iných a vyhýbajte sa prílišnej starostlivosti. Namiesto prepínania síl si radšej doprajte pokoj a odpočinok.
Práca: V zamestnaní možno bude ovzdušie trochu dusnejšie, ono to tak v lete býva. Intrigy, spory so spolupracovníkmi, možno nejaké ostrejšie slová. Na mysli budete mať len jedno – ako zo zamestnania čo najrýchlejšie zmiznúť. Na všetko nájdete úspešné riešenie.
Zdravie: Tento mesiac by ste mali využiť na doplnenie síl a energie, pretože ako sa zdá, veci sa nehýbu tak, ako by sa mali. Urobte si preto pauzu a tento čas využite na dôkladné naplánovanie ďalších krokov. Nepodliehajte strachu, ak chcete zvíťaziť.

Blíženci 22.5.- 21.6 – Deviatka pohárov, I Mág, Päťka mečov
Láska: Veľmi dobre si porozumiete nielen so spolupracovníkmi, ale taktiež s rodinou. Tak sa prestaňte ľutovať, otvorte si oči a hlavne srdce, pretože ľuďom okolo vás, na vás naozaj záleží. Tento čas so sebou prináša nové nečakané a pozitívne zmeny.
Práca: Teraz bude okolo vášho zamestnania akosi rušno – buď si upevníte svoje postavenie, alebo dostanete veľmi výhodnú ponuku na nové zamestnanie. Pre umelcov začínajú dni tvorivého rozmachu. Samostatne pracujúci sa môžu tešiť – samota čoskoro skončí.
Zdravie: Prílišné vypätie prináša so sebou hyperaktivitu a frustráciu. Napätie v hlave a brušnej oblasti nakoniec povolí. Oporu hľadajte vo svojej rodine a u svojich dobrých priateľoch. Vaše zámery dopadnú oveľa lepšie ako očakávate.

Rak 22.6 – 22.7 – Kráľ pohárov, Šestka mincí, Deviatka mečov
Láska: Úpadok v citovej oblasti môže mať malicherný dôvod. Sebaľútosť a rezignácia neprinášajú žiadne riešenie problému, skôr naopak, môžu túto priepasť ešte viac prehĺbiť. Pri riešení partnerských problémov sa riaďte najskôr srdcom, až potom rozumom.
Práca: Tento mesiac sa vám bude veľmi dobre dariť v každej oblasti práce, ak v nej ukážete svoj jedinečný talent. Výborne sa uplatníte tak v obchodnej, ako aj v podnikateľskej činnosti, rozšírite si svoj sortiment. Veľmi dobre sa vám vydarí služobná cesta.
Zdravie: Váš strach, pocity viny a závislosť vás pripravujú o vnútornú slobodu. Skúste si uvedomiť aj svoje chyby a pokorne ich prijmite. Zastavte sa a určite si priority. Potom túto zložitú životnú situáciu zvládnete tak, ako si predstavujete.

Lev 23.7 – 23.8 – Päťka mincí, Osmička mincí, Sedmička mincí
Láska: Asi máte strach vycúvať z nevyhovujúceho vzťahu. Ak ide u vás o stav dlhodobý, môžete si vaše terajšie problémy ešte viac prehĺbiť. Buďte radšej otvorení a úprimní a nemusíte vešať hlavu. Môžete očakávať aj príjemné udalosti.
Práca: Počas augusta to nebudete mať také ľahké ako v predchádzajúcom období. Budete musieť vynaložiť oveľa viac trpezlivosti – ale nakoniec zvládnete aj dlho odkladané záležitosti a dostanete sa k cenným informáciám.
Zdravie: Konečne sa môžete oslobodiť od strachu a konvencií a ste schopní aj po páde kráčať ďalej s úsmevom. Ak si chcete život užívať v zdraví, nežeňte sa za pozemskými statkami. Vaša ľahkomyseľnosť možno spôsobí koniec istej kapitoly vášho života a uvoľní energetické bloky.

Panna 24.8 – 23.9 – VI Milenci, XIX Slnko, Dvojka mečov
Láska: Vaše citové ambície sú na vzostupe. Znovunadobudnutá citová sloboda a túžba po nových zážitkoch, vedomostiach a skúsenostiach vás posilnia. Tí, ktorí zažívajú nový ľúbostný príbeh, sa môžu z neho naplno tešiť.
Práca: Tento čas je ako stvorený na to, aby ste vyriešili problémy, ktoré sa s vami už dlhšie spájajú. Využite to, že sú hviezdy priaznivo naklonené a riešte všetko, čo sa riešiť dá. Urobíte veľa dobrého a prospešného najmä pre vás, ale aj pre okolie. Máte šancu presadiť sa v čomkoľvek.
Zdravie: Váhanie zdravotný stav nerieši. Ak ste v riešení zdravia pasívni, uvedomte si, že skôr, či neskôr sa budete musieť aj tak rozhodnúť. Uzatvorenie určitých situácií a vyvrcholenie istej etapy vo vašom živote vám pomôže pri hľadaní nového smeru alebo cesty.

Váhy 24.9. – 23.10 – X Koleso šťastia, Trojka mincí, II Veľkňažka
Láska: Nech sa deje, čo sa deje, bdie nad vami vyššia moc a práve preto sa nesnažte svoje terajšie problémy riešiť v chvate. Riaďte sa svojou vrodenou intuíciou, zachovajte si zdravý rozum a nemiešajte sa príliš do života iných najmä na duchovnej úrovni.
Práca: Máte pred sebou príjemný čas príjmu financií. Môžete sa spoľahnúť na priazeň osudu. Všetko sa bude vyvíjať podľa vašich predstáv. Na pracovisku sa môže vyskytnúť menší problém, ale vy ho iste hravo zvládnete a bez rozruchu.
Zdravie: Po období veľkých starostí, problémov a rôznych komplikácií si konečne doprajte dlhý odpočinok. Všetko sa totiž začína meniť k lepšeniu. Porozmýšľajte, či by niektoré veci vo vašom živote nešli vyriešiť ľahším spôsobom a hlavne pokojnejšie.

Škorpión 24.10. – 22.11 – Štvorka palíc, Dvojka pohárov, Štvorka mincí
Láska: Ak nejde všetko podľa vašich predstáv, nekonajte nasilu, ale dajte na intuíciu a vaše kroky povedú k vyriešeniu problémov. Ku koncu mesiaca môžete očakávať rozuzlenie situácie. Porozmýšľajte o tom, či je správne púšťať sa do niečoho nového, kým ste neukončili to staré.
Práca: Dobre si prezrite príjmy a výdavky – doma aj v práci. Ak ste podnikatelia, mali by ste sa sústrediť na kontrolu vašich zamestnancov trochu viac než doteraz – uvidíte, že prídete na mnoho vecí. Vaši zamestnanci možno nie sú všetci takí, ako sa zdajú.
Zdravie: Strnulosť a fyzická stagnácia vás nabádajú spätne analyzovať váš zdravotný problém. Preto nezotrvávajte na mieste a namiesto toho, aby ste menili svet okolo vás, skúste zmeňte sami seba. Najmä vtedy, ak ste dobrodružný typ.

Strelec 23.11 – 21.12 – XVIII Luna, Kráľovná pohárov, XVII Hviezda
Láska: Od začiatku mesiaca akoby ste sa ešte nezobudili. Cítite sa ako vo sne. Začínate snívať o neuveriteľne nádherných veciach. Všetko vám vychádza a asi preto lietate v oblakoch, ale nebolo by lepšie držať sa pevnejšie pri zemi, aby ste sa zbytočne nesklamali.
Práca: Život nie je iba o práci a peniazoch. Nerobte žiadne unáhlené rozhodnutia, ktoré by vám mohli ublížiť. Ak sa dostanete do akéhokoľvek problému, zdôverte sa niekomu dôveryhodnému. Skúste sa na svet viac usmievať a najmä viac komunikovať so svojim okolím.
Zdravie: V tento čas ste pod anjelskou ochranou. Pravdepodobne na vás čakajú prekážky, ktoré sa môžu zdať neprekonateľnými, ale zdoláte ich. Príliš sa nemiešajte do života iných ľudí. Radšej si doprajte pokoj, odpočinok a doplňte si svoju energiu i naberte nové sily.

Kozorožec 22.12. – 20.1 – IV Cisár, IX Pustovník, Eso palíc
Láska: Ak sa nachádzate v spoločnosti, ktorá sa svojou aroganciou a nevedomosťou stavia do pozície pupka sveta a žije na úkor iných ľudí, zvážte, či s nimi stále chcete spolupracovať alebo žiť. Nielen kvôli tomuto si úzkostlivo chráňte svoje rodine zázemie.
Práca: Nastáva čas sebareflexie. Skúste aspoň sčasti podrobili seba takej pochvale a kritike, akej podrobujete iných, veľmi vám to bude ku prospechu. Zmeníte zodpovedný prístup ku svojim povinnostiam a uľahčíte si tiež komunikáciu.
Zdravie: Podliehate zbytočnému strachu a obavám. Predchádzajúce zážitky mohli spôsobiť odpor k novým skúsenostiam, ale vaša energia sa pomaly, ale isto pýta, ba až prediera na svet. Už teraz si plánujte svoje nasledujúce kroky, aby ste ju správne využili.

Vodnár 21.1 – 19.2 – Šestka pohárov, Princ mečov, Eso pohárov
Láska: Osoby opačného pohlavia zvýšia o vás záujem. Nastáva vhodný čas na nadväzovanie nových známostí, preto neseďte doma, ale vyjdite si niekam do spoločnosti. Uvidíte, že v kruhu priateľov sa najlepšie uvoľníte.
Práca: Vhodný čas popasovať sa s neriešenými záležitosťami. Skúste všetko riešiť okamžite a nič neodkladajte na jeseň. Dávajte si dobrý pozor na to, komu sa zdôverujete a vyhýbajte sa konfliktom na pracovisku a ďalším nepríjemnostiam.
Zdravie: Emocionálny stres, ktorý sa vám vkráda do života, môže byť spôsobený zmenami vo vzťahoch, ale nevylučujú sa ani problémy súvisiace s vašou prácou alebo financiami. Bolo by dobré nájsť si novú cestu, nové spôsoby riešenia pred vás postavených problémov.

Ryby 20.2. – 20.3 – Päťka pohárov, Šestka mečov, XIV Striedmosť
Láska: Ku každému budete pristupovať priateľsky a s úsmevom. Možno prídete na to, že si to niektorí ľudia z vášho okolia skutočne nezaslúžia, ale aj tak s tým neprestávajte. Vyhnite sa smútku a hádkam. Skúste riešiť všetky problémy s nadhľadom.
Práca: V zamestnaní vás neschopnosť niektorých kolegov možno privedie priam do úžasu. Radšej sa však k tomu nevyjadrujte, aby ste niekoho zbytočne neurazili. Venujte sa len svojej práci, vďaky by ste sa za pomoc asi nedočkali, nech by ste sa už snažili akokoľvek.
Zdravie: Striedmosť je kartou rovnováhy a inšpirácie, ktorá poskytuje novú možnosť, vytvoriť harmóniu ducha a tela. Vaša sebakontrola a vnútorné uvedomenie vám budú pomáhať pri prekonávaní všetkých ťažkostí. Prispôsobenie sa novým okolnostiam vás naplní radosťou.

Tarot-horoskop pre časopis Jasnovidka spracovala: Zlatica Mokráňová

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu
Tvorba horoskopov

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.