Osho Zen Tarot

TAROTHOROSKOP na február 2013

Prichádzajú zmeny, tak sa na to pripravme. Zbavme sa všetkého, čo k svojmu živou už nepotrebujeme a vstúpme do novej životnej etapy. Všetky zrýchlené udalosti signalizujúce transformáciu do vyšších dimenzií. Všetko, čo sa deje, prospieva nášmu dobru, aj keď to nemusí byť na prvý pohľad zrejmé. 9. februára 2013 začína rok ŠEDÉHO HADA. Po intenzívnom roku Draka prináša vo všetkých sférach života potrebu rozvíjania sa prostredníctvom štúdia, bádania, investícií a plánovania. Podľa tradičnej čínskej medicíny v zime vládne živel voda. Ak sme rok začali pohybom na čerstvom vzduchu, očisťovaním hrubého čreva stravou, potom sme vytvorili vhodné prostredie na rovnováhu obličiek. Emóciu strach v psychickej rovine nahraďme odvahou a láskou.

Baran 21.3. – 20.4 – XXI Svet, Trojka mincí, Deviatka pohárov
Láska: Odhoďte všetky masky a staňte sa úprimnými k sebe aj ostatným. Význam nadobúda iba úprimný vzťah, ktorý sa kryštalizuje cez prejav otvoreného srdca. Hmotné zabezpečenie nie je tak podstatné ako láska a uvedomenie si, čo pre seba vzájomne znamenáte.
Práca: Pracujte v tomto období viacej ako ste zvyknutí. Nahromadené pracovné úlohy si roztrieďte a nasmerujte sa na väčšiu pracovnú výkonnosť. Nezdržujte sa a pracujte systematicky. Vykonaná práca vás poteší, nezanedbávajte ju však v budúcnosti. Čaká vás odmena.
Zdravie: Mierne zdravotné ťažkosti vyriešte a zaoberajte sa príjemnejšími záležitosťami. Nemyslite stále na to, že vás niečo bolí, ale upriamte sa čo najskôr na to, čo vás baví. Uvedomte si, že nejde o vážne problémy, preto sa tešte z každého nového dňa a berte život pozitívne.

Býk 21.4. – 21.5 – VI Milenci, Osmička palíc, Päťka palíc
Láska: Teraz sa učíte cez vzťahy, kedy vám tí druhí nastavujú zrkadlo. Podľa toho, ako sa ku vám správa ten druhý, viete ako sa v iných vzťahoch správate vy. Priznajte si omyly, odpustite sebe aj iným a všetko bude na najlepšej ceste.
Práca: Z časových dôvodov, niektoré veci nestrpia odklad. Pozornosť zamerajte na preskúmanie problémov svojho pracovného života. Nájdite príčinu, odpustite a vyriešite aktuálny stav. Len tak budete schopní naozaj žiť plným životom.
Zdravie: Zabudnite na hádky a nezhody. Riešte ich postupne a s chladnou hlavou. Nezabúdajte na oddych, ktorý potrebujete. Máte v tomto období na to vhodné podmienky, tak využite voľný čas na regeneráciu svojej osoby – nielen telo, ale aj psychiku.

Blíženci 22.5.- 21.6 – Päťka mečov, Šestka mečov, Štvorka pohárov
Láska: Nečakané zmeny v láske prijmite ako niečo, čo je nevyhnutné. Boj o zvrátenie krízy a otváranie zatvorených dverí je úplne zbytočný a navyše vyčerpávajúci. Otvorte si iné dvere a nájdete viac ako len príjemné prekvapenie.
Práca: Vzdelávajte sa viac ako inokedy. Zaužívané štandardy, dodržiavanie noriem a všedný stereotyp prekonáte novými, zaujímavými myšlienkami. Vneste viac nového a svetlého do svojho profesionálneho života. S osobnostným rastom, porastie možno aj vaše konto.
Zdravie: Nikam sa nenáhlite, prácu odložte a venujte sa svojmu zdraviu. Nevzdávajte sa pri počiatočnej únave, všetko má svoj čas. Zdravotné problémy pominú, nestresujte sa a liečte sa. Naberte energiu v činnostiach, ktoré vás bavia a naberte potrebnú silu.

Rak 22.6 – 22.7 – II Veľkňažka, Trojka pohárov, Deviatka mečov
Láska: Vnímajte ostatných s citom. Načúvajte vnútornému hlasu a zistíte, čo je pre vás vo vzťahoch naozaj to najlepšie a hlavne v súlade s vašim životným poslaním. Každá križovatka je príležitosťou k rozhodnutiu, ukázaniu odvahy a následne – konečnej spokojnosti v partnerstve.
Práca: Vaša práca bude v tomto období užitočnejšia a prinesie vám väčší zmysel, keď budete viac v kontakte s inými ľuďmi. Správajte sa k spolupracovníkom ohľaduplne, ale zároveň si strážte svoje hranice. Spolupráca vám prinesie omnoho viac ako očakávate.
Zdravie: Neprehlbujte si únavu depresívnymi myšlienkami. Naštartujte sa tým, že začnete konečne robiť to, čo vás baví. Vyčerpanie pramení z vašej frustrácie, preto zmeňte to, čo vás trápi najviac. Začnite prácou alebo partnerskou komunikáciou. Skvalitnite svoj život.

Lev 23.7 – 23.8 – XVIII Luna, Šestka mincí, Kráľovná mincí
Láska: Viete dobre, že ideály existujú iba vo filmoch. Milovaného človeka je potrebné prijímať takého, aký je. Z jeho pozitívnymi aj negatívnymi stránkami osobnosti. Harmóniu nedosiahnete, ak budete sami seba utláčať, ale keď si poviete svoj názor, vypočujete názor a nájdete spoločné riešenie.
Práca: Vo finančnej sfére prichádzate k rozhodnutiu, že nefunkčný stereotyp treba prerušiť. Dokončite si resty z minulosti a vtedy s pokojným svedomím môžete začať nové záležitosti. To, čo sa rodí v podobe projektov vám možno dá zabrať, ale oplatí sa to.
Zdravie: Potrebujete sa dostať do energického plusu. Nenechávajte si riešenie vecí na poslednú chvíľu. Dostaňte do svojho života viacej pohybu a svoje zdravie a psychickú pohodu si pestujte. Doprajte si dostatok oddychu a relaxu. Spokojnosť sa dostaví, tak nepoľavujte.

Panna 24.8 – 23.9 – XVII Hviezda, Rytier palíc, Eso pohárov
Láska: Kľúčovými slovami vo vašom partnerskom živote by mali byť dôvera, snaha pomôcť a porozumieť. Ak si dôverujete, nemusíte žiarliť a pochybovať. Ak si pomáhate, cítite oporu a starostlivosť. Ak sa snažíte porozumieť druhému, žijete v láske a harmónii.
Práca: Disponujete dostatočnou energiou, aby ste vykročili cestou, ktorú si vyberiete. Rozhodnutie je vo vašich rukách. Rozšírte si obzory a objavujte nepoznané. Získate prácu alebo činnosť, ktorá vás bude baviť, tešiť a  zároveň prinášať dostatok financií.
Zdravie: Rozmýšľajte nad novou úlohou, ktorá by osviežila vaše všedné dni. Pustite sa do cvičenia, vyberte si mierne cviky, prípadne jogu. Cvičenie vás musí baviť, vtedy má význam. Zahoďte ostych a vyberte sa aj medzi ľudí, ktorí vás v tejto sfére usmernia.

Váhy 24.9. – 23.10 – Páža palíc, Rytier pohárov, Sedmička mečov
Láska: Pokiaľ svoju bohatú fantáziu, inšpiráciu, intuíciu a šarm využívate len v rámci posteľných radovánok, naozajstné šťastie tak ľahko nenájdete. Poobzerajte sa po stáliciach svojho života a venujte im skutočnú hĺbku svojich citov.
Práca: Trénujte si svoje schopnosti v oblasti rétoriky, tímovej spolupráce a asertivity. Získate viac ako očakávate. Odborný rast bude mať za následok hmotný úspech. Prejavte rozhodnosť v jednaní a ovocie pozbierate čoskoro.
Zdravie: Pokúste sa v sebe uzavrieť minulosť. Vysporiadajte sa so starými ranami, ktoré vás stále trápia. Nemôžete sa stále obmedzovať v myslení. Nastavte sa na režim, kedy si vy zvolíte, na čo budete myslieť. Určite si nevyčítajte svoje správanie a pozerajte dopredu.

Škorpión 24.10. – 22.11 – Šestka palíc, Páža mečov, Kráľovná palíc
Láska: Hoci ste známy ako tímoví hráči, túto partiu by ste mali dohrať do konca sami. Od jej výsledku závisí ďalší vývoj vášho potenciálneho vzťahu, preto sa k tomu postavte maximálne zodpovedne bez emócii a zbytočného strachu. Hrajte čestne a poctivo, víťazstvo máte na dosah.
Práca: Prejavíte sa ako nápaditý človek. Vôbec sa neuspokojíte so zaužívanými praktikami, opustite každodenné stereotypy, všetko prežijete inak, ako ste si to predstavovali. Skúste postrčiť kariéru a vyčistiť všetky nejasnosti vo vašich vzťahoch nielen s rodinou, ale aj s priateľmi.
Zdravie: Nevysiľujte svoj organizmus prehnaným náporom. Nájdite si odborníka, ktorý vás usmerní v rámci prevencie a výživy. Takisto sa začnite venovať aj rozvíjaniu svojej duchovnej stránky. Nájdite si čas na tieto aktivity a vaše zdravie bude prekvitať a budete spokojní.

Strelec 23.11 – 21.12 – V Viera, Eso palíc, Päťka pohárov
Láska: Vaše šťastie teraz väznia za múrom. A ono nemá síl sa stade dostať samo. Zoberte kladivo a pomôžte tej krehkej bytosti ten silný múr zbúrať. Každý má blažený pocit, keď oslobodí svojho stelesneného anjela a pritom je odmenený ešte niekoľkými pusami a jedným veľkým objatím.
Práca: Nezahadzujte šancu, ktorá je vám ponúknutá. Naopak využite ju a čo najskôr, ponuka nebude trvať naveky. Zahoďte strach a obavy, môžete mať všetko, tak sa konečne odhodlajte. Urobte prvý krok a nechajte sa viesť svojím vnútorným hlasom.
Zdravie: Vaša emocionálna sila je obrovská. Okolnosti vás postavia pred dôležité rozhodnutie. Únik od reality nič nerieši. Netreba sa brániť zmenám v myslení a prijmite ponúkanú pomoc. Úspešne dotiahnete do konca všetko, pre čo sa rozhodnete.

Kozorožec 22.12. – 20.1 – Sedmička pohárov, Štvorka mečov, Dvojka mečov
Láska: Nenúťte sa do niečoho, čo vám je proti srsti. Hlavne ak to nie je nevyhnutné. Budete vypočutí, pochopení, odobrení a hlavne zbavení strachu a neistoty. Svoju lásku môžete ukázať aj inými spôsobmi. Hlavné je to, čo cítite v sebe a to, čo viete prejaviť bez toho, aby ste sa na niečo hrali.
Práca: Užívajte si relaxu. Vypnutie je pre vás veľmi dôležité. Určite nemajte výčitky, že vám unikajú zážitky alebo povinnosti. Potrebujete nabrať silu. Čaká vás potom činorodé obdobie, preto nasávajte energiu z prírody a sladkého ničnerobenia.
Zdravie: Od šťastia a spokojnosti vás delí neznámy faktor. Nenavodil ste ho vy. Zisťujte príčiny. Postupujte trpezlivo, nenechajte sa zvádzať falošnými ilúziami. Choďte dva kroky dopredu a jeden dozadu. Meditatívne bylinkové čaje sú zázračným liekom v každom ročnom období.

Vodnár 21.1 – 19.2 – Páža pohárov, Desiatka mečov, Trojka pohárov
Láska: Ak ste osamotení a nemáte ani plnohodnotný vzťah, nebuďte preto smutní. Do života vám teraz vstúpi človek, ktorý tento osamotený stav v najbližšom čase zmení. Nečakaná pozitívna zmena, citová sloboda, nová láska a dôvera vám budú robiť nesmiernu radosť.
Práca: Neželané myšlienky, ktoré vám víria hlavou, zahoďte. Točíte sa stále na jednom mieste a nikam to nevedie. Osloboďte sa konečne od starých nánosov a pozerajte dopredu. Vizualizujte si svoj cieľ a berte ho ako realitu, ostatné vám môže byť ukradnuté.
Zdravie: Ste na pokraji výbuchu. Triviálnu situáciu považujete za veľmi vážnu a pripisujete je zbytočnú dôležitosť. Je potrebné trochu smiechu a ľahkovážnosti. Trocha spontánnej zábavy podanej ako liek vám pomôže vidieť základné problémy v správnej perspektíve.

Ryby 20.2. – 20.3 – XX Súd, Štvorka mincí, VIII Sila
Láska: Ak raz začnete lietať, tak vás už nikto nezastaví. Práve letíte rozbehnutí z kopca za svojím jasným cieľom a ste ochotní obetovať čokoľvek. Dlho ste kdesi v hĺbke duše zbierali energiu, ktorou si teraz pritiahnete pozornosť človeka, ktorý sa vám páči. Čaká vás nová láska.
Práca: Objavíte v sebe chuť na nevšedné veci. Každodenný stereotyp vás už neuveriteľne unavuje. Hľadáte zmeny, ktoré by vám vyhovovali. Budete v tom úspešní. Ak teraz urobíte potrebné kroky, váš život sa od základov zmení. Šport vám prospeje.
Zdravie: Energetický nadbytok vám môže spríjemniť, ale aj skomplikovať život. Prijmite zdroj energie. V opačnom prípade, ak potenciál sily nevyužijete alebo nebodaj potlačíte, tak okrem napätia či bolestí hlavy vám môže priniesť do života až dramatické zmeny, ktoré vás môžu vyviesť z rovnováhy.

Tarot-horoskop pre časopis Jasnovidka spracovala: Zlatica Mokráňová

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu
Tvorba horoskopov

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.