tarotové karty Kočičí tarot
Mačací tarot

TAROTHOROSKOP na júl 2012

Júl, zdanlivo pokojný čas letných dovoleniek – najlepšie vo dvojici pre Býkov, na kúpu, predaj aj zveľaďovanie majetku pre Levov, na lásku a milovanie pre Váhy a prelomom pre všetky ostatné znamenia. Monotónnosť, rutina alebo zatočíte svojim kolesom osudu? Podľa tradičnej čínskej medicíny je najviac zaťažený krvný obeh. Disharmónia sa prejavuje na fyzickej úrovni ťažkými končatinami, mravčením a kŕčmi. Na psychickej úrovni citovou labilitou, duševným nepokojom a zabúdaním. Doprajte si odľahčenú stravu, uvolnite sa a to podstatné príde. Využite priaznivé obdobie, zhlboka sa nadýchnite a vykročte. Ako? Každý človek je jedinečný a živote nie vždy fungujú univerzálne odporúčania. Odpovede nájdete v sebe.

Baran 21.3. – 20.4 – IV Cisár, Trojka pohárov, Trojka diskov
Láska: Možno vám vstúpi do života vplyvný a charizmatický človek. Niektoré veci vo vašom živote začnú ísť omnoho ľahšie. Nenechajte sa ovplyvniť svojimi emóciami a svoju myseľ orientujte na súvislosti, ktoré jednotlivé kúsky obrazu lásky spájajú.
Práca: Viac ako materiálnej sfére sa darí tej nehmotnej. Júlový čas prinesie veľa možností na uplatnenie nápadov a oduševnenie pre správnu vec. Nasadnite na vlnu ideálov a odvezte sa k vytúženému cieľu.
Zdravie: Vsaďte na pokojné tempo počas uhorkovej sezóny. Všade dobre, doma najlepšie. Do práce choďte pešo a doprajte si dobré raňajky. Veľmi dôležité je naladiť sa pohodovo každý deň hneď od začiatku. Konzumujte jedlo zásadne pomaly, aby ste sa nestresovali.

Býk 21.4. – 21.5 – I Mág, Dvojka mečov, Štvorka mečov
Láska: Všetky alternatívy sú vo vašich rukách. Potrebné podnety vzrušujúce vašu obrazotvornosť by ste mali hľadať v náručí svojej lásky. Noví priatelia, ktorých ste v práci získali, vám pomôžu v budovaní vašej kariéry.
Práca: Svojím vlastným správaním voči druhým si každý formuje svoj osud, preto nezneužívajte vôľu a dôveru iných. Nepúšťajte sa do zbytočných diskusií. Teraz nemáte to správne rečnícke obdobie. Vaše argumenty a protesty by vyzneli naprázdno.
Zdravie: Predĺžené víkendy niekde na chate vám síce dajú mierny oddych, ale v konečnom dôsledku viac zaťažia starosťami. Relaxujte na kratších cestách za poznaním alebo si vyhraďte čas na zahraničnú dovolenku. Vášmu zdraviu prospeje exotická dovolenka vo dvojici.

Blíženci 22.5.- 21.6 – XII Viselec, Kráľovná palíc, Päťka pohárov
Láska: Snívate o tom, že by ste so svojou láskou chceli stráviť celý život na opustenom ostrove? Povedzte jej to hneď teraz. Ak sa dá na útek, možno to znamená, že zrejme na ten opustený ostrov dobehne ako prvá a vy budete musieť vysvetľovať, prečo ste dobehli ako druhý, čo určite nechcete.
Práca: Fantázia a dobrý nápad vám pomôže v zamestnaní zavŕšiť úspešné obdobie. Šťastný to mesiac! Veľa urobíte pre svoju kariéru. Mnoho podnetného a príjemne neočakávaného vás čaká na cestách. Rozvíjajte nové kontakty.
Zdravie: Chráňte si ako oko v hlave svoje skromné šťastie. Zaspievajte si. Len tak pre radosť. Pozitívne myšlienky sú základom pre harmóniu v tele. Navráti sa vám optimistický pohľad na život a poľahky prekonáte výzvy v oblasti zdravia.

Rak 22.6 – 22.7 – Princezná pohárov, Desiatka mincí, Blázon
Láska: Každý deň by ste mohli začať s úsmevom. Možno ostatní nebudú mať tak jasné dni ako vy, stojí však za to, pokúsiť sa vylepšiť im náladu. Pre krásny deň a teplučko na dlani i v srdci. Pomenujte svoj intuitívny barometer a dariť sa vám bude vo všetkom novom.
Práca: Dávno plánovaná zmena vo vašom živote sa konečne zrealizuje. Nastáva teda pre vás pomerne hektické obdobie, ktoré však bude sprevádzať výborná nálada. Využijete všetky príležitosti a budete prosperovať. Na celú záležitosť sa pozerajte s pokojom. Jasne určite pravidlá, aby ste zefektívnili svoju prácu.
Zdravie: Pokiaľ letné grilovanie nie je to pravé orechové, vyberte sa na skusy za hory a doly pri more. Prípadne podniknite ďalšie krátke bezstarostné cesty za poznaním. Vyvarujte sa však v horúčavách konzumácie rizikových potravín.

Lev 23.7 – 23.8 – XV Diabol, Desiatka palíc, Dvojka palíc
Láska: Pokušenie je veľké. Máte oči len pre osoby opačného pohlavia a veľmi radi by ste si vyhodil z kopýtka. Niečo vás to však samozrejme bude stáť, rátajte s väčšími výdavkami a s nemilými výčitkami stáleho partnera, ak ho máte.
Práca: Výška príjmov je stabilná. V zamestnaní prežijete stereotyp, bez vážnejších udalostí. Nezabúdajte na vaše pracovné povinnosti, ich neustále odkladanie by sa vám mohlo vypomstiť. Ak vás váš nadriadený požiada o názor na istú vec, odpovedzte pravdivo, ale diplomaticky.
Zdravie: Neustály boj medzi pohodlnosťou a veľkými plánmi vás vnútorne oslabuje. Zmeňte najskôr svoje zaužívané návyky. Zo začiatku to bude ťažké, ale vytrvalosť sa vám mnohonásobne vyplatí. Dodržiavajte svoje sľuby. Získate si vážnosť a úctu.

Panna 24.8 – 23.9 – Štvorka pohárov, Osmička mečov, XVII Hviezda
Láska: Jediné, čo bude tento mesiac trošku škrípať, je komunikácia. Mohlo by byť pre vás ťažké vyjadriť presne to, čo chcete povedať, alebo vám ujde pred nosom autobus ako výraz problémov v inom druhu komunikácie. Trénujte komunikačné zdatnosti vľúdnosti, alebo radšej mlčte.
Práca: Stabilita a silné zázemie vám pomôžu otvoriť sa svetu a nepodľahnúť jeho lákavým pozlátkam. Z tohto dôvodu je ideálne mať finančnú rezervu z vlastných zdrojov a nezaťažovať sa pôžičkami. Budujte finančnú nezávislosť a konajte namiesto oddávaniu sa planým myšlienkam.
Zdravie: Čas, ktorý sa vám uvoľní počas letného prázdninového obdobia, venujte precvičovaniu mozgových závitov, naopak žalúdku doprajte viac oddychu. Na začiatok je vhodné lúštenie krížoviek počas dovolenky a strava bez mäsových výrobkov.

Váhy 24.9. – 23.10 – Kráľovná mincí, Kráľovná pohárov, Osmička pohárov
Láska: Pozitívne myslenie, viera vo vlastné schopnosti a dobré známosti pomôžu hravo preklenúť prekážky. To, čo potrebujete, je optimizmus a vyhľadávanie príjemných zážitkov. Pokojne si s milovanou polovičkou doprajte všetko, čo vás poteší a na čo vaša peňaženka stačí.
Práca: Čaká vás činorodé obdobie. Priebeh príjemných udalostí významne ovplyvní aj milujúca osoba. V oblasti financií prevráťte všetky vrecká v šatníku a možno budete prekvapení vašim bohatstvom. Očakávať menej je niekedy viac.
Zdravie: Pokiaľ vás trápi starosť o blízkeho človeka z rodiny, vedzte, že strachom mu nepomôžete. Je vhodné využiť čas na načerpanie pokoja v prírode, kde sa zmení i váš pohľad na isté veci. Keď pocítite dostatok lásky a sily, viete ju odovzdať tým, ktorí ju potrebujú.

Škorpión 24.10. – 22.11 – Šestka pohárov, VIII Sila, Rytier mincí
Láska: Možno ju stretnúť vo väčšej spoločnosti, na obchodných cestách alebo medzi priateľmi. Ľudia si ju vážia ako spoľahlivú, dobrú, kamarátsku, ale aj ako objekt so všetkým, čo sa pod tým rozumie, berú ju skôr až na tretí pohľad. Určite ju spoznáte, je to LÁSKA vašich snov, len sa poobzerajte.
Práca: Máte pred sebou veľmi tvorivé obdobie. Vedomosti, ku ktorým sa máte možnosť dopracovať sú mimoriadne cenné. Tešte sa na nový začiatok, doba čakania sa skončila. Priznajte si však, že o celej záležitosti mnoho neviete a až potom vyrazte vpred.
Zdravie: V láske sa vám darí omnoho viac ako na poli vitality. Berte to tak, že pokiaľ ste zdraví, aj peniaze nie je problém zarobiť. Doprajte si denne chvíľku na oddych, kedy vás nikto nebude rušiť. Nájdite svoj stred a pozbierate úrodu zdravia.

Strelec 23.11 – 21.12 – XVI Veža, XVIII Luna, Desiatka mečov
Láska: Čaká vás čas citového útlmu, čo je okolnosť skrývajúca záruku úľavy pre vás i vaše bezprostredné okolie. Využite príležitosť a urobte si tiež veľké upratovanie v domácnosti. Kto tam patrí a kto zavadzia? Diplomatická voľba slov je na mieste.
Práca: Spomaľte. Neriešte minulosť ani budúcnosť, ale reagujte iba na záležitosti, ktoré prináša prítomnosť. Ak vás aj trápia nejaké problémy, svojim pozitívnym prístupom k udalostiam a zmenou stravovacích návykov, dosiahnete uspokojivý výsledok nielen v oblasti zdravia.
Zdravie: Pohľad na váš zdravotný stav vyžaduje rýchle riešenia. Práve v tomto čase nastáva najvhodnejšie obdobie na úspešnú realizáciu čohokoľvek v oblasti zdravia. Nastane pre vás očakávané uľahčenie. Oplatí sa venovať zvýšenú pozornosť dýchaciemu ústrojenstvu.

Kozorožec 22.12. – 20.1 – Princ mečov, Deviatka pohárov, Trojka mečov
Láska: Váš záujem o novú známosť rýchlo opadne, ako náhle si uvedomíte, čo všetko by ste museli zo svojho súkromia obetovať len kvôli tomu, aby ste mali pocit víťazstva v danom prchavom okamihu. Ruku na srdce, stojí vám to za tú námahu? Ak áno, pripravte sa na náročné dni a noci.
Práca: Prichádza k vám séria šťastných náhod. V zamestnaní zaznamenáte mierne zlepšovanie, a to hlavne pracujúci v umeleckej oblasti, no dariť sa bude aj štátnym zamestnancom. Nech už ide o hocijakú udalosť, vždy sa tento mesiac ocitnete v strede pozornosti.
Zdravie: Leto je síce v plnom prúde, ale občas sa objaví chladnejší deň, či dva. Dávajte si preto pozor na nachladnutie. V letných horúčavách ležať v posteli s angínou nie je bohviečo. Opatrne s kúpaním i s pitím chladených a bublinkových nápojov.

Vodnár 21.1 – 19.2 – Rytier mečov, IX Pustovník, Princ palíc
Láska: Na poli vzťahov sa toho deje príliš veľa. Prichádzajú správy, pozvania aj nečakané udalosti. Radosti súkromného života by mohli rozkvitnúť v plnej kráse – láska, rodinná pohoda a trebárs aj zásnuby či krstiny. Užite si potešenie a rozdávajte ho.
Práca: Je vhodná doba na rozvoj hmotných záležitostí, ale nemali by ste zabúdať na vzťahy, komunikáciu a osobný rast. Novými kontaktmi zažijete obohatenie aj na duševnej úrovni a nielen v materiálnej. Snažte sa iným pomôcť, aby bola všetka práca hotová načas.
Zdravie: Vo zvýšenej miere sa zamerajte na pravidelné cvičenie. Vhodné je toto obdobie na oslobodenie sa od zlozvykov, závislostí alebo pobyt na zahraničnej dovolenke. Cestujte v realite alebo aspoň vo fantázii.

Ryby 20.2. – 20.3 – Eso mečov, XI Vyrovnanie, Deviatka mečov
Láska: Zdokonaľujte sa v umení komunikácie so opačnou polaritou sveta, pretože vás čaká nesmierne zložitá skúška s niekým, koho logika je jasnozrivá a odhalí aj to najmenšie zaváhanie. Ak skúšku absolvujete na výbornú, určite vás v budúcnosti nič neprekvapí ani nezaskočí.
Práca: V tomto období s úspechom absolvujete ťažkú skúšku alebo dôležité rokovanie v zamestnaní. Vyhnite sa nebezpečenstvám a negatívnym prognózam právnou istotou. Potom sa objavia menšie starosti, ale nespôsobia nič vážne.
Zdravie: S príjemnými ľuďmi, počas krásneho počasia a na zaujímavom mieste vám proste musí byť fantasticky. Dodržujte pitný režim pre zdravé trávenie. Pozerajte sa však aj pod nohy, keď kráčate na vrcholky hôr alebo pozorujete hviezdy.

Tarot-horoskop pre časopis Jasnovidka spracovala: Zlatica Mokráňová

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu
Tvorba horoskopov

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.