karty Success tarot
Success tarot

TAROTHOROSKOP na jún 2012

Jún je časom, kedy vystúpia do popredia pracovné a študijné aktivity. Vzletné plány a činy sú všeobecne v spoločnosti podporované. Atmosféra hojnosti preniká do všetkých kútov sveta aj duše. Aj vo vzťahoch zavanie čerstvý vietor. Čo môže pre dlhodobé vzťahy znamenať vstup do manželstva alebo jeho ukončenie. Podľa toho, či páry udávajú rovnaký alebo rozdielny smer. Z hľadiska čínskej medicíny počas júna posilňujeme tenké črevo. Prejavom nerovnováhy v tejto oblasti je na fyzickej úrovni hnačka, tuhnutie šije a závraty. Na psychickej úrovni sa objavuje nestálosť vo vzťahoch. V každom prípade – Nemudrujte o minulosti, nesnívajte o budúcnosti, ale chopte sa tohto okamihu. Vykročte tou správnou nohou, vystretým chrbtom a zdvihnutou bradou v ústrety dobrodružstvu.

Baran 21.3. – 20.4 – Šestka pohárov, Šestka palíc, Kráľovná mincí
Láska: Usmievate sa na svet a svet sa usmieva na vás. Trocha pohľadu cez ružové okuliare vám neuškodí. Prežívajte začiatok nového obdobia s pôžitkom, čo je súčasťou životnej múdrosti. Vyjadrujte svoju lásku k životu a svoju radosť z existencie.
Práca: Darí sa vám vo všetkých oblastiach. V práci vládne pohoda, v štúdiu zvládate skúšky a rysujú sa aj úspechy v zaujímavých projektoch. Vzhľadom k úspešne zvládnutým bojom môžete buď zaspať na vavrínoch, alebo sa pustiť do realizácie nových, vzrušujúcich predsavzatí.
Zdravie: Je vhodné obdobie na preventívne prehliadky u obvodného, zubného a iného odborného lekára. Pre spokojnosť svoju aj svojich blízkych, absolvujte to, čo možno nie je príjemné, ale prinesie pohodu do spolužitia.

Býk 21.4. – 21.5 – Pustovník, Dvojka pohárov, Sedmička mincí
Láska: V láske to ešte alebo zase – „iskrí“. Utiahnite sa do súkromia, aby ste mali čas na zahĺbenie sa do seba a našli sami seba vo vzťahu. Zároveň v dlhodobých vzťahoch otvorte svoje srdce a nastane živé prúdenie energie v rámci zaisteného, zároveň však voľného vzťahu.
Práca: Jasno si urobte v pravidlách, ktorými sa riadite v spolupráci. Nechali ste sa rečami niekoho konkrétneho pripraviť o vnútorný pokoj. Musíte získať dôveru a sebadôveru. Zachovajte pokoj! Pozorujte situáciu. Nechajte udalostiam voľný priebeh a nestrácajte nádej.
Zdravie: Máte tendenciu trápiť sa kvôli materiálnym záležitostiam viac ako je nutné. Tieto existenčné obavy vám priťažujú. Pod vplyvom záťaže sa môžu objaviť zdravotné ťažkosti. Stratou zabehnutých koľají vám hrozí zníženie imunity a ochorenie. Uvoľnite sa, nič neutečie.

Blíženci 22.5.- 21.6 – Štvorka pohárov, Päťka mincí, Páža mincí
Láska: City, ktoré Vám prejavujú ľudia z najbližšieho okruhu rodiny môžete pociťovať ako obmedzovanie osobnej slobody. Ako brzdu k naplneniu svojich snov a túžob. Skúste s nimi otvorene a zároveň s citom na túto tému komunikovať.
Práca: Veci sa zasekli vo vychodených koľajach, preto nerezignujte. Veľa síl ste vložili do aktuálnej situácie. Uvedomujete si svoju chybu a aby ste mohli pokračovať ďalej a dosiahnuť pôvodného zámeru, je potrebné väčšinu postaveného zbúrať a začať stavať znova.
Zdravie: Vyhnite sa hazardu so zdravím a pomerne dlho sa udržíte vo vynikajúcej kondícii. Cielený, premyslený a pravidelný pohyb v kombinácii so správnym stravovaním prináša výsledky skôr ako nejaká diéta.

Rak 22.6 – 22.7 – Päťka palíc, Päťka pohárov, Rytier pohárov
Láska: Skoršie spory končia, dávate sa dohromady a užívate si spoločného života vo vzťahu, pretože rozdielne názory sú uznávané a rešpektované. Ak prijmete situáciu takú, aká je, dočkáte príjemného prekvapenia. Úspech nedá na seba dlho čakať, nepríde však okamžite!
Práca: Nádejným vyhliadkam na peniaze by sa mohli do cesty postaviť prekážky. Opatrnosť je na mieste. Dôverujte, ale preverujte! Pracovné záležitosti sa potom uskutočnia presne podľa vašich predstáv, pretože odhalíte nečistý zásah niekoho tretieho.
Zdravie: Ak sa cítite zle, nebojte sa zaklopať na tie správne dvere. Radšej skôr ako neskoro. Skúste bylinkové procedúry, omladzovacie a ozdravovacie centrá, pokiaľ vás trápia nejaké chronické ochorenia. V lete si užite dovolenku pri mori.

Lev 23.7 – 23.8 – Osmička mečov, Kráľovná palíc, Rytier palíc
Láska: Istý komplikovaný vzťah prechádza mnohými zmenami. Objavuje sa veľký záujem o analyzovanie diania a triedenia poznatkov. Neanalyzujte príliš svoje pocity, lebo sa do nich zamotáte a riešenie nenájdete. Situácia vyžaduje jednoznačné rozhodnutie, kedy sa dostaví úspech.
Práca: Vaša usilovnosť sa vám vyplatí a môžete očakávať prosperitu a pomalý rast v dlhodobých projektoch koncom mesiaca. Tvorivosť, umelecké nadanie a vybraný vkus sú vašimi devízami. Veľkú pozornosť venujte svojmu zovňajšku.
Zdravie: Stresové situácie rozbúšia vaše srdce viac ako by ste chceli. Nič preto nenechávajte na náhodu. Problém s krvným obehom pominie, keď začnete cvičiť. Na zlepšenie krvného tlaku a hladiny cholesterolu v krvi zvoľte stravovanie bez soli, oleja, čokolády a alkoholu. Aj to stačí.

Panna 24.8 – 23.9 – Deviatka mečov, Deviatka mincí, XIV Miernosť
Láska: Trápite sa nad stroskotaním nejakého vzťahu, ktorý sa opätovne zliepať neoplatí. Existuje tak veľa ľudí. Tak mnoho ľudí čaká na vašu lásku a túži vám venovať svoju. Len sa poobzerajte okolo seba. Vaša duša má rozkvitať, rozvíjať sa a rásť.
Práca: Finančne získavate. Stratiť stratíte iba na pokutách rôzneho charakteru, ak zabudnete na dôkladnosť a dodržiavanie pravidiel. Materiálne prilepšenie prichádza aj zo zahraničia, či už vašim aktívnym pričinením alebo prostredníctvom obchodne výhodného kontaktu.
Zdravie: Zdravie sa nemeria zvyšovaním hmotnosti, skôr naopak. Vo forme vás bude udržiavať zhon. Ak to skúsite s diétou, chudnite vo fáze ubúdajúcej Luny. Med je tiež účinným liekom na všetky choroby od nachladnutia po chudnutie. Doprajte si ho a oslaďte si ním svoj život.

Váhy 24.9. – 23.10 – Dvojka palíc, Osmička mincí, Sedmička mečov
Láska: Dôverujte svojim pocitom a hovorte o nich. Vznikne podnet k priamej komunikácii s členmi rodiny a s priateľmi príležitosť uskutočňovať spoločné ciele. V láske nastáva možnosť prelínania sa jinovej a jangovej energie počas stretnutí s opačným pohlavím. Priznajte farbu.
Práca: Vymyslite niečo na privyrobenie si. Prehĺbte svoje kvalifikačné predpoklady štúdiom už začiatkom mesiaca a vaše postavenie sa nielen stabilizuje, ale pripraví vás aj na zodpovednejšie pracovné miesto. Uchádzajte sa o vedúcu pozíciu.
Zdravie: Skôr ako chorobu pocítite na tele, usadí sa najskôr v duši. Riešte situáciu v rodine skôr ako dôjde k jej vyostreniu. Dôležité je neupadnúť do frustrácie a veriť v pozitívny vývoj situácie. Sústreďte sa najmä na psychiku a ostatné sa už prispôsobí. Dôležitý je relax duše a až potom aj tela.

Škorpión 24.10. – 22.11 – Rytier mincí, Štvorka mincí, Rytier mečov
Láska: Milostný vzťah má veľmi dobré vyhliadky. Dostávate možnosť radovať sa zo života vďaka fyzickým pôžitkom. S rozkošou si vychutnávajte danú situáciu na poli lásky. Aj nepružný život spojený so zrelým človekom sa vďaka zmyselnosti dá do pohybu.
Práca: Určité financie budete teraz potrebovať na splácanie hypotéky za bývanie, ktoré ste si zaobstarali, alebo si ešte len chystáte zaobstarať, prípadne za iný úver. Peniaze vám poplynú z hlavného pracovného pomeru alebo aj z nejakej brigády popri hlavnom zamestnaní. Zvládnete to. Nemyslite však iba na peniaze.
Zdravie: Na posilnenie imunity počas celého roka pomáha nie iba sauna, no i kryoterapia – liečba chladom. V lete tiež nemusíte vylihovať na rozpálenej pláži, vyrazte s batohom do chladivých hôr. Je pochopiteľné, že potrebujete byť neustále v pohybe, ale občas je výhrou vliecť sa ako slimák v športe aj za volantom.

Strelec 23.11 – 21.12 – XV Diabol, Kráľovná pohárov, XIX Slnko
Láska: Vaše tvorivé sily súvisia s radostným prežívaním sexuality. Mali by ste nasledovať to, čo vás priťahuje, to čo vás na emocionálnej úrovni inšpiruje. Zamerajte svoju pozornosť na vábivý objekt túžby a vychutnávajte si prítomné okamihy.
Práca: V stretnutiach s ľuďmi dbajte na úsmev, príjemný vzhľad a pestujte si imidž. Peniaze investované týmto smerom sa vám vrátia cez výhodné kontakty a uzatvorené zmluvy. Stanovte si reálne méty a určite ich čoskoro naplníte.
Zdravie: Keď vás bolí žalúdok, zamyslite sa, akú negatívnu emóciu nemôžete stráviť – nenávisť, strach, pasivitu, trápenie? Radšej sa vyžalujte priateľovi ako to zlé dusiť v sebe. Nepreceňujte svoje sily, nepodceňujte nachladnutie, športujte s mierou a nastane pozvoľný ústup zdravotných problémov.

Kozorožec 22.12. – 20.1 – Dvojka mečov, X Koleso šťastia, II Veľkňažka
Láska: Do vašich vzťahov zafúka čerstvý vietor, ktorý odstráni prejavy únavy a rutinu. Prekonajte vnútorný rozpor medzi citmi a rozumom. Pokúste sa zharmonizovať si myšlienky a tým pochopíte ostatných. Nech urobíte čokoľvek, stretnete sa so súhlasom.
Práca: Objavia sa zisky aj straty. Materiálnou núdzou však určite trpieť nebudete. Prehodnoťte všetky partnerstvá v tom finančnom zmysle. Rozviažte tie nefunkčné a nadviažete nové. Načúvajte radám starších a skúsenejších, ktorí už niečo preskákali a vedia ako a kde investovať a do akých záležitostí nie, ani v najhoršom sne.
Zdravie: Duševný pokoj a celková harmónia vás dostanú do dobrej kondície. Pravidelné relaxačné pobyty, letné dovolenky zanechávajúce nezabudnuteľné dojmy a preventívne prehliadky u lekára, pomôžu. V myslení sa vyvarujte nenávisti a vysielajte lásku. Žiadna choroba si za tohto stavu na vás netrúfne.

Vodnár 21.1 – 19.2 – VII Voz, Desiatka mincí, Osmička palíc
Láska: Láska je triumf. Láska víťazí. Láska sa presadzuje. Teraz sa sily spájajú k uskutočneniu tohto rozhodnutia, tejto myšlienky. Priania môžu byť splnené, nadviazané partnerstvo sprostredkováva istotu, bohatstvo, prestíž.
Práca: Neriešte majetok milionárov okolo vás, ale urobte niečo pre vlastné bohatstvo. S kúskom vynaliezavosti sa vám to podarí. Na pomoc priateľov sa nespoliehajte, len by ste sa sklamali. V diaľke sa niečo črtá, ale miliarda to nie je.
Zdravie: Prísun energie z vás vyžaruje. Je vašim rozhodnutím, či ju miniete v posilňovni, na budovanie kariéry alebo na milostné dobrodružstvá. Dôkladne si zvážte pre a proti, kým si ľahnete pod nôž chirurga. Odpustite všetkým, čo vás rozčuľujú. Uľavíte svojmu srdcu.

Ryby 20.2. – 20.3 – Kráľ mincí, Trojka mincí, Eso mincí
Láska: Objaví sa snaha o založenie rodiny, alebo pocítite, že je potrebné sa postarať o istotu a zabezpečenie najbližších a tiež spoločenskú prestíž. Ak sa stretávate s určitými starosťami, zabráňte tomu, že svoje problémy zatajujete pred svojimi najbližšími. Neváhajte požiadať o pomoc spoľahlivého priateľa.
Práca: Keď dospejete k poznaniu, že trpezlivosťou a poskytnutím úprimnej pomoci druhým získate pocit spokojnosti, ste na správnej ceste. Čaká vás čas plný práce a úspechy prídu pomaly jeden za druhým. Zožnete úrodu toho, čo ste urobili. Urobíte veľa pre svoju budúcnosť aj konto.
Zdravie: Urobte niečo nové pre seba. Meditácia, joga, kurz brušného tanca vás dostatočne uvoľnia a upokoja od hektickej atmosféry doma a v práci. Dbajte na zvýšený prísun čerstvého ovocia a dostatočný spánok. Pokúste sa zbaviť všetkých nezdravých zlozvykov.

Tarot-horoskop pre časopis Jasnovidka spracovala: Zlatica Mokráňová

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu
Tvorba horoskopov

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.