Tarotové karty Steampunk Tarot

TAROTHOROSKOP na máj 2012

Máj je mesiacom lásky. Kvalitné medziľudské vzťahy sú viac ako večná honba za vreckami plnými euro bankoviek. Riešením peňazí a matérie sa preto nezaťažujte. Rešpektujte seba, svojho partnera, rodinu, príbuzných, suseda, kolegu alebo aj neznámeho človeka. Neprešli ste ani míľu v ich mokasínach, preto nemáte žiadne právo súdiť ich. Iba milovať. Z hľadiska čínskej medicíny počas mája treba posilňovať srdce. Vo fyzickej rovine sa ochorenia prejavia bolesťou v hrudi, suchom v ústach alebo búšením srdca, ak ste prirodzené a spontánne prejavy duše zablokovali egom. Emóciou srdca je radosť. Tú získame, keď nesúdime seba a iných, ale odpúšťame, tešíme sa zo života a z úspechov každého človeka. Pochváľte ich. Srdečnými slovami zbližujte. Láska bez podmienok, dávať a nič neočakávať je cestou k šťastiu. Buďte zmierliví, milujte a odpúšťajte.

Baran 21.3. – 20.4 – XI Spravodlivosť, VII Voz, Rytier pohárov
Láska: Tento mesiac môže priniesť pozitívne osudové zmeny. Poctivo sami pred sebou prehodnoťte váš partnerský vzťah. Premyslite si, čo je pre vás najdôležitejšie. Minulosť skončila, teraz je tu prítomnosť a tá je už úplne iná.
Práca: Hviezdy prajú nielen láske, ale aj cestám, dokonca aj služobným. Máte možnosť zabiť dve muchy jednou ranou. V cudzom prostredí prídete na iné, veselšie myšlienky a budete mať možnosť zoznámiť sa nielen s cennými informáciami, ale aj so zaujímavými ľuďmi či budúcim životným partnerom.
Zdravie: Najskôr je potrebné zdravie získavať a potom sa oň starať. Zázraky od radikálnych zákrokov neočakávajte. Vitamíny, minerály pomôžu, ale základom je poznanie vzťahu duše a tela. Zrieknutie sa pôžitkov a náruživostí vedie k úspešnej prevencii.

Býk 21.4. – 21.5 – XVIII Luna, Trojka mincí, Osmička mincí
Láska: Láska sa riadi neznámymi pravidlami medzi nebom a zemou. Pokiaľ vám to vo vzťahoch zaškrípe ako zhrdzavené pánty na nepoužívaných dverách, nehádžte flintu do žita. Ak ste ochoreli zo vzťahu, tak sa liečte cezeň. Vzťah s vlastnej iniciatívy upokojte alebo partnera vymeňte.
Práca: Vaša obdivuhodná schopnosť dodržiavať termíny a zodpovednosť za zverenú prácu vám uľahčí prístup k financiám. Ku kolegom buďte veľkodušnejší, nebudú vás za chrbtom toľko ohovárať, nakoľko vám závidia váš úspech. Určite vám podržia chrbát v podstatnej chvíli, ak to bude treba.
Zdravie: Dávajte si viac pozor na zdravie. Vyhýbajte sa stresom a aspoň jeden večer v týždni venujte návšteve kultúrneho podujatia. Nezabúdajte, prevencia v oblasti zdravia je lacnejšia ako liečba choroby, ktorá nemusela vzniknúť.

Blíženci 22.5.- 21.6 – Deviatka palíc, Kráľovná pohárov, Páža pohárov
Láska: Nastáva akýsi útlm v nadväzovaní nových vzťahov. Dôležitými sa stávajú pre vás ľudia, čo pochádzajú z oblasti, kde ste vyrastali. Urobte prvý krok a komunikujte s nimi a o časoch minulých. Posunie vás to vpred.
Práca: Umenie žiť spočíva v tom, správne sa rozhodnúť, čo je podstatné a čo nepodstatné. Mohli by ste práve teraz uskutočniť veci, ktoré iní považujú za nereálne. V pracovnej oblasti využite talent na kreatívne nápady, ktoré napomôžu štartu v kariére. Prichádza veľké dobrodružstvo.
Zdravie: Rozmyslite si – prírodná liečba alebo liečenie podľa lekárskych učebníc? Vezmite si to najlepšie pre váš organizmus aj s jedného, aj s druhého. Nájdite správny kľúč postupnosti a začnite psychikou a poznaním duchovnej príčiny chorôb.

Rak 22.6 – 22.7 – Šestka mečov, Sedmička mečov, Eso pohárov
Láska: Dlho ste čakali na zásadnú príležitosť a teraz je tu. Začína pre vás čas série šťastných náhod, kedy sa rozuzlia zamotané vzťahy. Ste pripravení na veľký životný skok, no ak váš partner nestíha držať krok a stagnuje, je na vás, aby ste mu ukázali novú budúcnosť alebo ho nechali ísť inam.
Práca: Nielen šťastie v láske, ale aj šťastie, čo sa týka financií, vás prenasleduje. Dostávajú sa k vám presne tie informácie, ktoré potrebujete vedieť. Príjmy sú stabilné a čaká vás bohatá úroda. Ak vás niekto požiada o pôžičku, tak mu požičajte, ale dohodnite sa na presnej dobe vrátenia.
Zdravie: Vo fyzickej rovine vám nehrozia choroby, no je vhodné vyčistiť „znečistenú krv“. Jarná očistná kúra, uľaví na tele srdcu a komunikácia vo vzťahu – duši. Ak sa niekomu zdôveríte, vylepší sa vám nálada a celkovo sa budete cítiť lepšie.

Lev 23.7 – 23.8 – II Veľkňažka, Páža mincí, Päťka pohárov
Láska: Ak ste sami, lebo sú vaše city hlboko ranené, neklesajte na duchu. Láska je na obzore. Uvoľnite potlačené túžby a neseďte v kúte, kde vás nik neobjaví. Robte to, čo vás baví a to, na čo máte už dávno chuť. Zhlboka sa nadýchnite a užívajte si chutné plody života.
Práca: Niektoré veci okolo sa vám nepáčia. Zmeňte to! Nachádzate sa v plodnom období. Nové začiatky a dlhodobá príprava, to všetko so sebou prináša pre vás nové príležitosti. Čoskoro sa dočkáte hmotného zisku alebo ďalšieho postupu v kariére.
Zdravie: Nespokojnosť, hádky, nezhody, stres, strach, starosti sú pre dušu rovnako škodlivé ako nezdravý pokrm pre telo. Keď sa budete zamestnávať tým, čo je dobré a harmonicky zladené, pocítite uzdravujúcu a očistnú silu.

Panna 24.8 – 23.9 – I Mág, Štvorka mečov, XIII Smrť
Láska: Všetci vás uznávajú a úspechom sa tešíte najmä u osôb opačného pohlavia. Zaujímavo sa rysuje nová známosť. V tomto smere vás tak trochu schladí vlastná rodina. Nepočítajte s tým, že pôjde len o krátky a bezvýznamný románik. Berte vzťahy vážne.
Práca: Väčšinou si naložíte práce vyše hlavy a potom sa čudujte, že robíte samé nadčasy. Rozvrhnite si prácu rozumnejšie a určite budete mať viac času na iné veci. Zahryznite si do jazyka, nahoďte chápavý úsmev a nerozčuľujte sa nad kolegami. Škodí to totiž tomu vášmu zdraviu a nie ich.
Zdravie: Pokiaľ ste jarnú únavu zdolali odpočinkom a vitamínovými bombami, nemali by ste sa už nechať zvádzať túžbou po pokoji a pohodlí. Prostredie, v ktorom sa zdržujete, slúži na vytvorenie harmónie, ale aj opačných pocitov. Nezabúdajte na to.

Váhy 24.9. – 23.10 – Kráľ pohárov, XVI Veža, Päťka mincí
Láska: Oči, ako jeden zo zmyslov, nie sú jediným orgánom na vnímanie. Otvorte svoje srdce a všimnete si ozajstnú podstatu milovanej bytosti. Potom konajte. Úspech v láske dosiahnete len tak, že prekonáte svoju pohodlnosť a začnete pre to niečo robiť.
Práca: Uprataný pracovný stôl a jasno v kolegiálnych vzťahoch vám dodajú energiu, získate náležitý rozhľad a s chuťou sa pustíte do nových vecí. Zmeny nikdy nie sú také strašné, ako sa o tom zvyčajne snažíte presvedčiť.
Zdravie: Zdravie, to je presne to, o čo by ste sa mali začať konečne viac starať. Šetrite telo a ducha a nezabúdajte na oddych. Zamerajte sa viac na stavbu tela a zažívací trakt. Surová strava je liečivá, najmä ovocie.

Škorpión 24.10. – 22.11 – Šestka palíc, Rytier mincí, VI Milenci
Láska: Práca je práca, avšak bez lásky človek umiera skôr ako nadíde čas pre fyzické telo. Tento čas by mali slobodní využiť na získanie objektu túžby, ale iba vtedy, ak ukážu v spoločnosti viac rafinovanosti ako má cukor.
Práca: Vďaka úspechom sa môže stať, že začnete byť priveľmi sebavedomými. Pozor na to, z mnohých priateľov si tak môžete spraviť nepriateľov. Zistíte však, že okolo chodia aj iní ľudia. Nie takí dokonalí ako vy, ale rozhodne vám majú čo ponúknuť. Radi sa s vami zoznámia a budete mať z nich osoh, len sa trošku viac usmejte ako obyčajne.
Zdravie: Stav tela je závislý od psychickej pohody. Ak je vám dobre na duši, nemáte, čo riešiť. V zdraví aj v chorobe je priateľ, milovaný partner tým, kto rozžiari energiu vitality a uzdravenia. Všetko, čo urobíte pre seba a svoje telo bude mať dobrý účinok. Relaxujte pri dobrej hudbe.

Strelec 23.11 – 21.12 – Dvojka mincí, XIX Slnko, Rytier mečov
Láska: Nič nenahradí teplo dlane podané v náročnej chvíli, nežné a vľúdne slová v momente beznádeje. Rozjasnite iným šedivosť dní. Tým nezadaným stačí poobzerať sa vôkol seba a iste natrafia na ideálnu osobu opačného pohlavia.
Práca: Čakajú vás nové vzrušujúce možnosti, ktoré sa v porovnávaní s vaším doterajším pracovným životom vymykajú akýmkoľvek predstavám. Nečakané rozhodnutie spôsobí rozruch, ale vaša rozhodnosť vám v konečnom dôsledku bude na osobný prospech a spokojnosť.
Zdravie: Naložte si na svoj chrbát iba toľko povinností, koľko unesiete. Naučte sa správne dýchať. Hlboký nádych a hlboký výdych a uvoľnenie máte kdekoľvek. Zaspievajte si. Trebárs aj v sprche, aby vás nikto nepočul, ale uvoľníte tým stres.

Kozorožec 22.12. – 20.1 – Osmička palíc, Dvojka mečov, Rytier palíc
Láska: Okrem vecí, ktoré neznesú odklad, nerobte na poli vzťahov radšej nič. Rozfúkavaním pahreby by ste uškodili len sami sebe. Je čas opäť vytvoriť harmóniu. Stačí minimálne úsilie a vaša rodinná pohoda bude závideniahodná.
Práca: Pokiaľ ste upreli pohľad na vidinu zlepšenia spoločenského statusu a kariéry. Vaše postavenie na pracovisku by mohlo byť skutočne oveľa lepšie. Nepreháňajte to s dôležitosťou niektorých pracovných a súkromných povinností, uponáhľanosť nie je dobrým radcom.
Zdravie: Telo aj duša potrebujú stimul. Ideálny čas na nákupy, skrášľovanie obydlia a krátke cestovanie. Jedzte radšej menej a častejšie. Viac toho stihnete bez zbytočnej únavy. Pohyb, ktorý doprajete svojmu telu bude mať dobrý účinok aj na psychiku.

Vodnár 21.1 – 19.2 – Eso mincí, XX Súd, Päťka palíc
Láska: Upevníte vzťahy k blízkym aj vzdialeným príbuzným prostredníctvom rodinných osláv, party, listov či návštev. Zamilovanosť slobodných prirodzene vyústi do uzatvorenia manželstva. Láska totiž bude pre vás ako sladký medovník, ktorého sa nebudete môcť nasýtiť.
Práca: Nielen láskou je človek živý. Mali by ste prejaviť odhodlanie začať plánovať prvé kroky na zlepšenie finančných podmienok a pustiť sa do vybavovania starých restov. Nazbieralo sa ich dosť, preto neprestaňte, pokiaľ si ich kompletne nezlikvidujete.
Zdravie: Žiadne závažné ochorenia vám nehrozia. Sladkým liekom je med a potravou pre nervy orech. Doprajte si ich viac v strave. Vedzte, že naozajstný domov ja záštitou dostatku a šťastia, kde môžete zregenerovať svoje sily.

Ryby 20.2. – 20.3 – Kráľ mečov, Dvojka pohárov, Sedmička mincí
Láska: Ukážte spoločenskú tvár vašej mnohostrannej osobnosti. Nečakajte na ideálny čas, kedy sa pozhovárať so starými priateľmi. Nie vždy vám príležitosť spadne z neba rovno do náručia. Zájdite si medzi nich, choďte spoločne na plaváreň, do prírody, prípadne usporiadajte menšiu oslavu.
Práca: V istej pracovnej záležitosti sa priveľmi nespoliehajte na svoje schopnosti a požiadajte o radu či pomoc skúsenejšieho kolegu. Z rozhovoru so zbehlou osobou môžu vzísť nápady, ktoré prinesú prospech nielen firme, ale aj úspech vašej kariére.
Zdravie: V zdraví vás ochraňuje váš anjel strážny, nemusíte teda podliehať zbytočným obavám. Avšak venujte sa nohám, ktoré vás nosia celý život. Masáž chodidiel stimuluje aj upokojuje organizmus po ťažkých dňoch.

Tarot-horoskop pre časopis Jasnovidka spracovala: Zlatica Mokráňová

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu
Tvorba horoskopov

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.