Karty Witch Tarot

Numerológia piatich májových mien pre dieťa

Každý človek dostáva do vienka určité vibrácie čísel, ktoré ho ovplyvňujú a sprevádzajú po celý jeho život. Nielen dátum narodenia, ale aj vibrácia mena, ktorým od prvej chvíle s láskou mama svoje milované dieťa oslovuje, trvalo na jeho vývin pôsobí. V máji nájdete vypracované mená: Monika, Viktória, Sofia, Ela a Viliam.

7.5. Monika

Malá pyšná princezná, ktorú zaujíma všetko, čo sa okolo nej deje. Živá a neposedná. Odvážne sa pustí do drobných detských dobrodružstiev, ale skúste jej v nich zabrániť. Nepochodíte. Často prekvapuje rodičov odporom a tvrdohlavosťou. Chce, aby sa veci diali iba podľa nej. Názor toho druhého príjme až po dôkladnom zvážení. V škole je učenlivá a dobrá žiačka. Talent nahrádza usilovnosťou. Zodpovednými úlohami v domácnosti a v starostlivosti o súrodencov ju môžete poveriť pomerne skoro. Rozvinie vďaka nemu organizačné schopnosti. Uplatnia sa tam, kde môžu vládnuť pevnou rukou – v obchode, na gazdovstve, ako opatrovateľky. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Váhy a posilňuje životné číslo 2.

10.5. Viktória

Toto milé a rozvážne stvorenie už od ranného detstva vyznáva zásadu: „pomaly ďalej zájdem“. Viac načúva ako hovorí. Nepotrebuje povzbudzovať, sebavedomia má dostatok a vždy stojí v živote oboma nohami pevne na zemi. Často iba dôkladne zvažuje, čo je vhodné vypustiť z ústočiek a čo nie. Rozvíjajte ich seriózne a praktické vlastnosti. S nekonečnými možnosťami fantazmagórií ani v rozprávkach na dobrú noc neuspejete. U rodičov ocení solídny prístup. Medzi vrstovníkmi sa správa skôr s odstupom a kamarátov si starostlivo vyberá. V škole priam hltá nové informácie a raz z nej môže byť filozofka alebo výskumníčka. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Strelca a posilňuje životné číslo 5.

15.5. Sofia

Sofia prichádza ako tajomná víla, bytosť z iného sveta, aby si svojim anjelským pohľadom získala lásku každého človeka, s ktorým sa stretne. Môže pôsobiť zasnene, no vníma každé slovo, zvuk, pohyb vôkol seba. Je vhodné tráviť s ňou veľa času v prírode a povzbudzovať umelecké cítenie. Môže mať umocnené súcitenie, preto je ideálnou sestrou svojim súrodencom a tiež starostlivou opatrovníčkou domácich zvieratiek a bábik. Možno sa na prvý pohľad zdá ovplyvniteľnou, ale keď sa raz pre niečo rozhodne, vytýčený cieľ dosiahne. Profesiu jej nevnucujte. Sama najlepšie vie, čím bude až vyrastie. Stačí sa nadchnúť a nemusí to byť práve v herectve alebo pedagogike. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Vodnár a posilňuje životné číslo 3.

24.5. Ela

Roztopašná osôbka s hlbokým podmaňujúcim pohľadom má rada všetko pekné a dobré. Tým si ju získate, rozkazmi nie. Najradšej je sama sebe paňou, aj keď to nemusí dať na sebe otvorene znať. Doprajte jej dostatok podnetov a to nie iba v podobe hračiek, ale napríklad aj cestovania a stretnutiami s inými zvláštnymi a zaujímavými ľuďmi. Medzi deťmi chce byť vždy prvá a najlepšia, čo oceníte, keď začne navštevovať školu. Vytvára si počas detstva pevné mravné zásady, ktoré aj rešpektuje. Ďaleko to dosiahne v oblasti výskumu, ak sa tak rozhodne. Avšak, rovnako ako vedomosti, miluje ľudí a to ju predurčuje na pozície v administratívnej sfére. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Strelec a posilňuje životné číslo 6.

28.5. Viliam

Dieťa s týmto menom si nesie batôžtek zodpovednosti a je si toho vedomé. So žiadnym ťuťuli-muťuli u neho nezabodujete. Keďže ste mu ako rodičia vybrali oslovovať ho symbolom pevnej vôle, pestujte ju u neho od malička a správajte sa k nemu ako k dospelému. V každom prípade ho prihláste na pravidelné športové aktivity, aby ste predišli nepredvídateľným huncútstvam poza váš chrbát. Je totiž značne spoločenský a rád zapadne do kolektívu, kde ho obdivujú. Keďže s potešením analyzuje, rozoberá a prichádza veciam na kĺb, hodí sa pre neho pozícia šéfa v ktorejkoľvek oblasti, ale najlepšie v konštrukčnej činnosti. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Blíženci a posilňuje životné číslo 2.

Zlatica Mokráňová, uverejnené v časopise Mamina, rok 2010

NUMEROLOGIA.SK
„Tomu, kto skutočne počúva, poskytnem RADU, ostatným ILÚZIU…“