Tarotová karta Šestka pohárov so zobrazením matky a dievčatka uprostred kvetov

Numerológia piatich novembrových mien pre dieťa

Každý človek dostáva do vienka určité vibrácie čísel, ktoré ho ovplyvňujú a sprevádzajú po celý jeho život. Nielen dátum narodenia, ale aj vibrácia mena, ktorým od prvej chvíle s láskou mama svoje milované dieťa oslovuje, trvalo na jeho vývin pôsobí. V novembri nájdete vypracované mená: Denisa, Martin, Katarína, Milan a Andrej.

1.11. Denisa

Toto silné dievča, vie čo chce a svojou obdivuhodnou vytrvalosťou to vždy aj dosiahne. Aktivita, živosť, neposednosť nie sú jej silnými stránkami osobnosti. Vyznačuje sa skôr rozvážnosťou, poslušnosťou a zmyslom pre tradičné hodnoty. Povzbudzujte ju a vyvarujte sa ironických poznámok, na ktoré je mimoriadne citlivá. Mohla by sa zatvoriť do svojej ulity a zostať v nej navždy. Je možné, že pomalým ranným vstávaním do škôlky alebo do školy potrápi celú rodinu. Kamarátky si však vyberá zvyčajne podľa vkusu rodičov a húževnato sa púšťa do učenia aj písania domácich úloh. Zdravie má skvelé, lebo zbytočne neriskuje. V dospelosti vynikne vo vedúcej pozícii a v práci s financiami. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Lev a posilňuje životné číslo 2.

11.11. Martin

V mene Martin sa spája praktickosť s vierou, spoločenskosť s etikou a tvorivé sebavyjadrenie. Prepožičiava svojmu malému, a neskôr veľkému, nositeľovi schopnosť naladiť sa na iných a presne vystihnúť, čo cítia. To však neznamená, že sa občas neprejaví ako malý rebel. Vzdor mu je blízky, ak mu rozprávate rozprávky namiesto úprimných slov. Maznanie si nechajte pre jeho mladšiu sestričku, u tohto nezávislého jedinca nepochodíte. Obklopuje ho veľa rovesníkov, ale občas zatúži byť sám. Okolie posudzuje podľa vlastných predstáv. V škole sa učí rád, ale má často viac šťastia ako rozumu vo výbere povolania. Hodí sa pre neho buď intelektuálna práca učiteľa a právnika alebo uplatní manuálnu zručnosť remeselníka. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Býk a posilňuje životné číslo 7.

25.11. Katarína

Labuť menom Katarína sa rodí ako škaredé káčatko, ktoré pobehuje z miesta na miesto, všade chce byť, všetko chce spoznať a ešte to treba aj okomentovať. Proste živosť a činorodosť prevláda. Od rodičov by sa jej malo dostať pokojnej rodinnej atmosféry a pravidelného životného režimu. Za týchto okolností pre jej emotívnu dynamickú osobnosť vytvoria dostatok priestoru, aby sa našla a utriedila si dojmy pekne po poriadku. V opačnom prípade zostane zmätok v nej, aj okolo nej. Tým nie je myslený neporiadok v izbe, ale skôr chaos vo vzťahoch pre štipľavý jazyk. Výrazným intelektom prekrýva intuitívne vnuknutia a spája príjemné s užitočným. Vytvára pocit, že je nepostrádateľnou a vynikne v práci spojenej s cestovaním alebo v reklame. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Lev a posilňuje životné číslo 1.

27.11. Milan

Toto milé chlapča si natriete ako maslo na chlieb. Za nezameniteľným čarom osobnosti vyžarujúcim na prvý pohľad z jeho priezračne čistých očí možno vyčítať prirodzenú inteligenciu, lásku k ľuďom, zvieratám, prírode a vôbec všetkému vôkol neho. Pristupujte k nemu s citom, aby ste ho nezlomili. Načúvajte jeho tichej nežnosti a jemne usmerňujte. Vzťahy k ostatným deťom nadväzuje opatrne, ale keď si ho niekto získa, tak je to navždy. S odvahou sa postaví za milovaných a bráni ich, ak treba, aj päsťami. Zodpovedný a seriózny prístup k školským povinnostiam mu zaručí skvelé výsledky, no nemusí nejako zvlášť vynikať v konkrétnom predmete. Uplatní sa v poľnohospodárstve, stavebníctve, vo vojsku i v športe. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Kozorožec a posilňuje životné číslo 9.

30.11. Andrej

Andrej to je div sveta. Venujte sa rozvoju jeho bystrého analytického ducha už od plienok, inak vás schová do vrecka aj s vašimi konvenčnými pravidlami. Ideálnou možnosťou sa javí zahltiť ho aktívnymi športovými tréningami. Prirodzene si tak zvykne na disciplínu. Zmysel pre spravodlivosť a objektívny nadhľad mu prinášajú výhody v škole a získa si nimi veľa priateľov. Občas prekvapí lávou emócií, preto je treba naučiť ho sebaovládaniu. Nezávislosť a sebavedomie mu síce nechýba, ale aj napriek tomu chce počuť ubezpečenia o láske a priazni. Je silne vyhranený typ. Učí sa iba to, čo sa mu páči. V profesii vynikne v technickej a vedeckej oblasti. Je vhodným menom pre slnečné znamenie Vodnára a posilňuje životné číslo 5.

Zlatica Mokráňová, uverejnené v časopise Mamina, rok 2010

NUMEROLOGIA.SK
„Tomu, kto skutočne počúva, poskytnem RADU, ostatným ILÚZIU…“