Karta Osho Zen Tarot 4 vody s názvom Do vnútra

Tarot dňa s Osho Zen v 29. týždeň roku 2020

Počnúc dnešným lunárnym dňom Korytnačky, dňom, kedy sa napĺňajú proroctvá a veštby vám pravidelne prinášame symbolický obrázok dňa na inšpiráciu a zamyslenie. Sledujte nás denne na Instagrame a Facebooku.

16.7.2020 – 4 mrakov – Myseľ – Odkladanie
V každodennom kolotoči sa nám preháňajú myšlienky so spoločným menovateľom: „Čo by bolo keby!“ Zabúdame, že jediné, čo máme je dnes. Zajtra je ďaleko a ktovie či bude. Život je krehký a budúcnosť neistá. Urobme si farebný svet podľa vlastných predstáv práve v tejto chvíli. Smelo do toho!

17.7.2020 – 4 vody – Emócie – Do vnútra
V dnešný lunárny deň kvákajúcej žaby je vhodné obrátiť pozornosť na duševné procesy. Rozhovor s ľuďmi, ktorí fungujú na inej vlne, podľa rozdielnych hodnôt, nám môže odčerpať energiu. Pozorujme myšlienky ako plávajúce oblaky na oblohe. Pustime túžby a nájdeme vnútorný mier. Meditatívne sa nalaďme na pokojný víkend. Užime si ho spoločne naplno priatelia!

18.7.2020 – Kráľovná mrakov – Ovládnutie mysle – Morálka
V lunárny deň liečenia zameriame pozornosť na svoju myseľ. Možno stále uvažujeme v dimenziách výchovy dobra a zla, hriechu a cnosti, morálneho a nemorálneho a úsudok je ovplyvňovaný čierno-bielym videním sveta. Pričom najvyššou morálkou je láska, nie kódexy. Dnešný liekom na spokojnosť v hlave a následne v živote sa stáva odpustenie, chápavosť a uvedomenie. Z liečivých kameňov jasnej mysli napomáha ametyst a ten si viete sami nakombinovať na našom príbuznom webe liečivých kameňov Bellisamade. Majte nádherný víkend priatelia.

19.7.2020 – III. Tvorivosť
V dnešnú nedeľu, lunárny deň Zeme vstúpme do sveta tajomných energií tvorivosti. Čokoľvek urobíme z lásky a pre radosť, čokoľvek vytvoríme bez nároku ega na zisk, nás privedie cez svet fantázie do stavu meditácie, do stavu splynutia s vesmírom.

Vaša numerologička

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online
Literatúra

Petronela
Mystika.sk - Hviezda na nebi záhad - vypracuje Vám písomné numerologické a tarotové analýzy a prevedie Vás symbolikou čísel a tarotov aj prostredníctvom článkov, konzultácií, seminárov a kurzov.