Tarotové karty Osho Zen Tarot a na vrchu výkladu karta Uzdravovanie

Tarot dňa s Osho Zen v 30. týždeň roku 2020

Precitnutie a Minulé životy podnietili k sebareflexii. Následne cez Štvorku dúhy nasledovala rada ohnivých tarotových kariet s Päťkou dúhy. Inšpirácie na každý deň. Sledujte nás denne na Instagrame a Facebooku.

20.7.2020 – XX. Precitnutie

Ilúzia je ako ranná hmla. Nech si za ňou predstavíme čokoľvek, predstava veľa vypovedá o našom vnútornom svete, nie o vonkajšej skutočnosti. V dnešný deň Ilúzií, posledný deň pred večerným novom Luny nastáva precitnutie zo sna. Svet okolo nás sa neustále mení. Keď sa ho držíme ako nemenej istoty, vytvárame si rozumom nádeje, túžby, spomienky, pochybnosti a žijeme v sne. Pritom jedinou nemennou istotou je krása prítomného okamihu v spojení s hlbokým prežívaním reality duše. Pekný začiatok týždňa, priatelia

V našej kancelárii sú dostupné rôzne liečivé kamene Bellisamade stačí si vybrať ten svoj. Kameň je vhodné umiestniť pod vankúš a nechať pôsobiť jeho liečivé sily počas noci. Kameň treba pravidelne čistiť a dobíjať. Radi Vám poradíme ako nato, stačí prísť či napísať. Všetky informácie o kameňoch nájdete na bellisamade.sk

21.7.2020 – XVIII. Minulé životy
Spoznanie minulých životov môže byť zábavné, ale aj rozptyľujúce. Podstatou v dnešný lunárny deň očisty je pochopiť korene nášho karmického vzorca nevedomého správania. Dnes sme viac ako inokedy pripravení sa cez udalosti zobudiť. Objaviť pravdu, kto sme. Krásny deň, priatelia.

22.7.2020 – 4 dúhy – Hmota – Telo – Lakomec
V dnešný lunárny deň práce s astrálnymi energiami. Dnes zameriame pozornosť na telo a hmotu. Položme si otázku, akým majetkom sme sa obklopili, čo všetko sme nazhromaždili a tie veci, na ktorých lipneme, sa stali našim obranným štítom nezabudnime, že len štedrý človek je skutočne bohatým. Zdieľanie a dávanie, napríklad len úsmevu s láskou v srdci ♥️, prelomí ľady odstupu a otvorí cez prirodzenosť v správaní šťastie na ceste poslania. Zelený avanturín nás sprevádza na tejto ceste, pomáha nám v našom duchovnom poslaní a čistí našu dušu od materiálnych pohnútok.

U nás v predajni v ponuke aj levanduľové srdiečka ♥️ pre lepší spánok, harmóniu či ako vôňa do Vášho šatníka.

23.7.2020 – 8 ohňa – Činy – Cesta
V lunárny deň Stromu poznania dobra a zla je cesta cieľom ☘️. Nastáva čas pohybu a zmien vo vonkajšej alebo vnútornej realite. Prijatie nového prináša na ceste životom dobrodružstvo rastu, blahodarný vplyv na našu dušu a tento proces má liečivý kameň nefrit.

24.7.2020 – Eso ohňa – Činy – Zdroj
Zdroj napojenia „so zemou“ a „so svojím vlastným stredom“ máme neustále k dispozícii a nemusíme urobiť ani krok z domu. V lunárny deň princípov si konečne vydýchnime a zároveň z neho naberme tvorivú inšpiráciu do ďalšieho týždňa a zatiaľ prajeme nádherný víkend všetkým.

25.7.2020 – 5 dúhy – Hmota – Telo – Outsider
Lunárny deň sily slova a lásky. Aj Buddha bol outsider. Za každých okolností zostával slobodný a sám. Nebol svetský, nevyhľadával vzťahy, aby nestál osamelý za bránou, ktorú stačí otvoriť. Otvorme sa dnes bohatstvu svojho vnútra. Vychutnajme si pocit oázy pokoja v srdci. Peknú sobotu, priatelia!

26.7.2020 – 5 ohňa – Činy – Totálnosť
Aj v nedeľný deň sa môžeme nechať totálne pohltiť činnosťou tak, že s ňou splynieme telom aj dušou. V siedmy lunárny deň sa zbavujeme zbytočných slov a vnímame duchov a živly prírody, preto je vhodné dnešný deň stráviť čo najviac u našej matky – matky prírody.

Vaša numerologička

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online
Literatúra

Petronela
Mystika.sk - Hviezda na nebi záhad - vypracuje Vám písomné numerologické a tarotové analýzy a prevedie Vás symbolikou čísel a tarotov aj prostredníctvom článkov, konzultácií, seminárov a kurzov.