Karta Osho Zen Tarot 10 vody s názvom Harmónia

Tarot dňa s Osho Zen v 34. týždeň roku 2020

Pred novom Luny býva meditatívny stav liekom. Po nove oceníme skutočné priateľstvo, zbavíme sa bremena, aby sme precítili stav existencie a harmóniu. Bez politiky. Sledujte nás denne na Instagrame a Facebooku.

17.8 2020 – Rytier dúhy – Ovládnutie hmoty – Spomalenie
V lunárny deň Zeme nám karta Rytier dúhy pripomína, že meditatívny stav je liekom duše a rovnako ako svoj domov si ho nosíme stále so sebou. Vychutnajme si spomalenie, upokojenie a poznanie, že sme doma. Nech už sa nachádzame kdekoľvek ?

18.8.2020 – Sedmička ohňa – Činy – Stres 
Je posledný deň pred novom Luny. Je deň Ilúzií. Naozaj si myslíme, že ani slnko bez nás nevyjde? Že musíme perfektne všetko stíhať? Svet sa hýbe aj bez nášho boja. Robme niečo „nedôležité“. Stačí len byť, cítiť a poznať, že veci sa dejú sami od seba.

19.8.2020 – 2 vody – Emócie – Priateľstvo
V druhý lunárny deň nám karta 2 vody pripomína obraz skutočného priateľstva. Zrelého vzťahu bez očakávaní a požiadaviek, vzťahu spriaznenosti zrodenej z lásky ♥️ Vzťahu prepletených konárov dvoch stromov a zároveň hlbokého zakorenenia sa do zeme. Nadišla chvíľa pestovať krásne vzťahy a s tými ostatnými sa s láskou a vďakou rozlúčiť.

20.8.2020 – 6 mrakov – Myseľ – Bremeno
V 3. lunárny deň sebaobrany nastal čas pokrčiť ramenami a zbaviť sa bremien, ktoré nám na plecia naložili iní a ešte nás aj panovačne poháňajú do kopca. Máme vlastné hory na dobývanie, vlastne sny na splnenie a na to potrebujeme dostatok energie. Naozajstný život je cesta bez vnútených lží. Byť tým, čím sme.

21.8.2020 – I. Existencia
Domov nie je fyzické miesto vo vonkajšom svete, ale stav uvoľnenia a prijatia. Stav existencie. Sme jej súčasťou. Čím viac sa prepojíme s existenciou, tým viac sme nažive. Ovoňajme kvet, vypočujeme spev vtákov a pozrime sa na hviezdy, aby sme precítili existenciu naplno. Pekný piatok, v lunárny deň Stromu poznania.

22.8.2020 – 10 vody – Emócie – Harmónia
V lunárny deň princípov nám na karte 10 vody – Harmónia – Dvaja delfíny, vyskakujúci zo srdca a oblúkom sa vracajúci do tretieho oka, symbolizujú hravosť a inteligenciu. V princípe, keď načúvame svojmu srdcu, všetko je jednoduché. Ale aby sme mohli byť jednoduchí, musíme všetko stratiť. Aspoň v meditácii. Stav vnútornej harmónie. Stav harmónie života. …užívajte harmóniu dnešného sobotňajšieho dňa.

Video:
Ako vykladám tarot dňa.

23.8.2020 – 7 mrakov – Myseľ – Politika
Myseľ je zaneprázdnená plánovaním a kontrolou. Hovorí k nám tvárou nevinnosti z predných dverí a skutočnú tvár necháva u zadných dverí. Hra s nami hru. Pozrime sa dnes na seba, či nehráme podobnú hru sami so sebou. Či sa nezapájame do rodinnej politiky alebo sa na pokrytca nehráme medzi priateľmi. Pozrime sa na život z novej perspektívy a získame vnútorný mier a sústredenosť.

Vaša numerologička

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online
Literatúra

Petronela
Mystika.sk - Hviezda na nebi záhad - vypracuje Vám písomné numerologické a tarotové analýzy a prevedie Vás symbolikou čísel a tarotov aj prostredníctvom článkov, konzultácií, seminárov a kurzov.