Rôzne tarotové karty - výber
Taroty

TAROTHOROSKOP na apríl 2013

Apríl je mesiacom kvitnutia prírody a duše človeka do krásy, radosti a šťastia. Vytvárajte atmosféru harmónie a vernosti v aktuálnych vzťahoch. Pamätajte, že rýchle lásky, rýchlo aj zhasínajú. Šialená zamilovanosť trvá iba chvíľu. Vsaďte na neustálu pohodu a nastane posun k lepšiemu. Podľa tradičnej čínskej medicíny je dobre zamerať sa na rovnováhu pečene. V oblasti psychiky treba menej sa hnevať a viac tvoriť. Na úrovni fyzického tela je hlavnou témou zdravé stravovanie. Starosti z práce vypustite. Totiž, tak dlho ste si želali modré z neba, až prichádza. Niekedy síce iba na oblohe, ale v každom prípade vleje mnoho optimizmu do žíl. Dbajte o to, aby vaša osobnosť vyžarovala ten správny šmrnc. Čaká vás mnoho príjemných prekvapení z neznámych faktorov.

Baran 21.3. – 20.4 – Deviatka mečov, Šestka mincí, Päťka mincí
Láska: Neskrývajte svoje pocity v sebe. Neutápajte sa v sebaobviňovaní. Nepotláčajte to, čo vás trápi a vyjadrite sa otvorene. Prekonajte seba a pozrite sa na celú situáciu triezvo a racionálne. Pocítite, ako sa vám vracia stratené sebavedomie.
Práca: Rozhodujete sa ktorou cestou sa máte vydať. Počúvajte svoj vnútorný hlas, ten vás povedie. Prijmite svoje rozhodnutie ako to najsprávanejšie. Ak sa vyskytnú komplikácie, urovnajte ich a pokračujte ďalej. Vážte si toho, že vidíte, čo je pre vás to najlepšie.
Zdravie: Strach a obavy, ktoré vás opantávajú, musíte prekonať. Prekonajte tieto stavy tým, že urobíte práve to, čoho sa bojíte. Verte, že týmto prekonáte ťažkosti, ktoré ste v sebe dlhé roky dusili. Postavte sa tomu čelom a neustupujte už. Na dosah máte svoj vnútorný pokoj.

Býk 21.4. – 21.5 – XIV Striedmosť, Osmička mečov, VIII Sila
Láska: Vpustite do svojho života viacej lásky a spokojnosti. Zahoďte negatívne pocity a obavy, nedostanete sa ďalej, ak ich v sebe budete neustále živiť. Načúvajte svojim duchovným potrebám, ak je to nutné načas sa izolujte a premýšľajte o svojom ďalšom smerovaní.
Práca: Vnútorný boj, ktorý v sebe zvádzate, môžete vyhrať. Ujasnite si svoje priority, odčleňte sa od svojich nepriateľov, nekontaktujte osoby, ktoré vás rozrušujú. Venujte sa svojim záľubám a nedajte šancu zlu, aby preniklo do vášho života. Majte sa viacej radi.
Zdravie: Zmeňte svoj pohľad na veci, ktoré vás trápia. Potom sa zmenia aj veci, po ktorých túžite. Spoliehajte sa viacej na svoju energiu. Máte na to, aby ste zmenili svoj stav. Požiadajte o zmenu a ona sa udeje. Zahoďte predsudky a staré pravidlá, využite nový prílev energie.

Blíženci 22.5.- 21.6 – Trojka palíc, I Mág, Osmička mincí
Láska: Začnite veriť tomu, že ak niečo niekomu dáte, vráti sa to v pozitívnom smere. Bude sa vám lepšie dariť vo všetkých smeroch. Dajte ľuďom okolo seba šancu. Nemusí ísť o hmotné dary. Verte tomu, a tým si do svojho života privoláte neskutočné veci.
Práca: Prekonáte minulé obmedzenia. Zabudnite na staré osvedčené pravdy a „zákony“, ktoré vám vštepovali. Zamyslite sa nad tým, kam vás smerujú. Vy ste strojcami svojich myšlienok, tak udajte smer svojho snaženia a pracujte na úspechu.
Zdravie: Nehazardujte so svojou psychickou pohodou. Pokúste sa viacej venovať získavaniu vedomostí, pretože len materiálna stránka vás neživí. Posnažte sa čas venovaný duchovnu predĺžiť, táto investícia sa vám vráti v podobe pokoja, nezávislosti a vyrovnanosti.

Rak 22.6 – 22.7 – Deväť pohárov, Eso pohárov, Dvojka mečov
Láska: Správajte sa k ľuďom tak, ako chcete, aby sa oni správali k vám. Začnite spoločne žiť a nie prežívať. Poučte sa zo životnej lekcie, ktorá vás stretla a otvorte pomyselné dvere hojnosti, spokojnosti a šťastia. Je tu pre vás ako pre každého iného, tak berte.
Práca: Využite konečne svoje nadšenie a investujte svoju energiu do toho, čo vás vždy lákalo. Nová vlna vo vašom živote je tu. Začnite podnikať, či venovať sa tomu, čo vás napĺňa. Máte najlepšie šance na úspech, len musíte spraviť prvý krok. Šanca sa znova nemusí opakovať.
Zdravie: Privolávate si chorobu svojím nerozhodným správaním. Choroba vzniká práve z tejto príčiny. Pozrite sa na veci a rázne ich vyriešte. Neničte sa výčitkami a pestujte si pevnú telesnú aj duchovnú rovnováhu. Obe sú dôležité. Veľa relaxujte.

Lev 23.7 – 23.8 – Päťka pohárov, Kráľ mečov, Päťka mečov
Láska: Sklamanie z rozhovoru s blízkym človekom určite neskrývajte. Odhaľte svoje pocity a úprimne vysvetlite, čo vás to urazilo a zranilo. Neduste v sebe veci, ktoré ovplyvňujú váš vzťah. Pochopte, že mlčaním nič nevyriešite. Odhodlajte sa a zmeňte svoje vzťahy k lepšiemu.
Práca: Priťahujete to, na čo sa najviac sústredíte. Pouvažujte nad týmto, pretože neustále ľutovanie vám nepomôže. Rozanalyzujte svoj stav, prečo sa cítite práve tak, ako sa cítite. Posuňte sa dopredu už jedinou myšlienkou. Máte na dosah svoje šťastie, tak konajte.
Zdravie: Sebaľútosť a strach ako nízkofrekvenčné vibrácie udržujú v nepohode. Opustite ich. Pracujte na tom, aby ste vyčistili svoju myseľ od negatívneho myslenia a polepší sa vám. Viac konajte ako snívajte. Máte všetko na dosah, tak zmeňte svoje myslenie a vykročte tam, kam chcete vy.

Panna 24.8 – 23.9 – Štvorka palíc, VII Voz, Štvorka mečov
Láska: Na aktuálnu situáciu nereagujte hneď hnevom a negatívnymi emóciami. Odpustite ľuďom okolo seba, tým všetko zo svojej duše dostanete a stanete sa voľnejšími a spokojnejšími. Budete sa cítiť veselo, zdravo a spokojne. Váš život začne byť vyrovnanejší.
Práca: Nehrajte sa na obeť. Namiesto neustáleho ľutovania sa, chopte sa novej príležitosti. Máte na dosah to, po čom ste dlhé roky túžili. Nebráňte sa presťahovaniu či zmene práce. Hlavne konajte a nefantazírujte. Položte si otázky, ktoré vás navedú na tú správnu cestu.
Zdravie: Začnite pracovať na tom, aby ste sa emocionálne oslobodili. To, že v sebe potláčate a umŕtvujete svoje city, vám vôbec zdravotne neprospieva. Všetko, čo chcete dosiahnuť, musíte v sebe cítiť, nie potláčať. Vyrovnajte sa so svojimi pocitmi a až potom sa posuniete ďalej.

Váhy 24.9. – 23.10 – Sedmička pohárov, Deviatka pohárov, Sedmička mečov
Láska: Máte pocit, že ste nič nedosiahli? Pozreli ste sa už na svojich najbližších? Uvedomili ste si, aký poklad pre vás dokáže byť váš partner? Ak práve nie ste vo vzťahu, berte to ako výzvu k činu. Nepatríte medzi osamelých, iba práve teraz naberáte sily na lov.
Práca: Zlepšite kvalitu svojho života. Napíšte si otázky, ktoré vás trápia. Nechajte si čas a odpovedajte si na ne. Ak zistíte, že zmena je nutná, nebráňte sa jej. Zahoďte obavy z nového a nepoznaného a začnite objavovať krásy života, ktoré sa vám ponúkajú.
Zdravie: Nepleťte sa do práce matke prírode a verte, že všetko je na dobrej ceste k zdraviu. Máte šancu dobre si psychicky odpočinúť v prírode. Najlepšie urobíte, ak si v záhrade alebo inom vhodnom mieste pripravíte piknik. Prospel by vám aj výlet, v rámci ktorého by ste navštívili nejakú historickú pamiatku.

Škorpión 24.10. – 22.11 – Desiatka pohárov, Páža mincí, Kráľ mincí
Láska: Neviete sa dočkať nových zážitkov a s očakávaním premýšľate, čo nové vás čaká. Ľúbostný vzťah vám poskytne veľké nádeje. U tých začínajúcich vzťahov prebieha čas tvorenia. V stálych vzťahoch sa pozornosť preukázaná milovanej bytosti stonásobne vráti.
Práca: Porozmýšľajte ako sa dostať o ďalší stupienok vyššie. Začnite študovať a pracovať na sebe. Rozvíjajte svoj talent aj napriek nepriazni okolia. Vy ste strojcom svojho šťastia, preto sa odrazte od dna a zaberte. Pozerajte sa na svet cez pozitívne okuliare.
Zdravie: Cesnak má omnoho väčšiu silu pôsobiacu na zdravie ako len odháňanie duchov a upírov. Cibuľa a cesnak napomáhajú vyplavovaniu cudzorodých látok z tela. Detoxikujte s nimi. Doprajte si ich  viac v strave ako pomoc v liečbe dýchacích a tráviacich problémov a doplnenia sily.

Strelec 23.11 – 21.12 – Trojka pohárov, Kráľovná mincí, Šestka pohárov
Láska: Viac času budete tráviť s partiou kamarátov a známych. S príjemnými ľuďmi v akomkoľvek počasí a na zaujímavom mieste vám proste musí byť fantasticky. Poriadne si to vychutnajte a užite, všetko krásne máte vo svojich rukách.
Práca: Neutekajte pred problémami, ale postavte sa im zoči-voči. Pozitívne myslenie aplikujte, nehovorte o ňom. Usmejte sa každé ráno na svet a svet sa bude usmievať na vás. Do vášho života začne prúdiť energia a ľudia, ktorí vás nasmerujú. Majte oči otvorené a prijímajte dary.
Zdravie: Podľahnete romantike, aj keď sa vám to nestáva často. Viac oddychujte, prípadne sa vyberte na dovolenku. Zamerajte na stravovanie. Jedenie nie je iba rituál na doplnenie energie, ale má aj vplyv na zdravie. Akékoľvek jedlo môže byť liekom aj jedom. Záleží od vášho výberu.

Kozorožec 22.12. – 20.1 – XVII Hviezda, XV Diabol, Desiatka mečov
Láska: Existujú aj iné typy ľudí ako milovaná bytosť, s ktorou žijete. Pocítite to na vlastnej koži. Verte, že vaša nová známosť je anjel s diablom v tele a nikdy neviete, s ktorým sa práve rozprávate. Dávajte pozor, ktorým smerom sa vyvíja rozhovor, lebo pokušenie diabla je aj pre anjela veľké.
Práca: Túžite po veľkej zmene, no stále máte v sebe obavy a bloky. Nedopustite, aby váš život riadil niekto iný alebo niečo iné. Začnite sa sústreďovať na to, čo chcete, nie na to, čo nechcete. Privolajte si pozitívnu zmenu v pracovnej realizácii otvorenou mysľou. Podarí sa vám to.
Zdravie: V poslednom čase sa vám akosi nedarí v práci. Neviete sa dobre sústrediť. Stále vám po rozume chodia zážitky z minulosti. Uvedomte si, že aj tento čas je už za vami. Zdravotné problémy vyplývajú aj zo zlého svedomia. Zamyslite sa a osloboďte sa od minulosti odpustením sebe.

Vodnár 21.1 – 19.2 – XVIII Luna, IV Cisár, Osmička palíc
Láska: Objasnite svojej milovanej láske pohnútky, ktoré vás viedli k nedávnemu konaniu. Nečakajte a úprimne jej povedzte, ako vás mrzí, čo sa stalo. Čakajte, že to bude chvíľu trvať. Láska u drahej bytosti preváži nad tým ostatným a odpustí vám. Venujte vzťahu viac zo svojho voľného času.
Práca: Udalosť, ktorá vás zastihne nepripravených, vás možno vyvedie z miery. Nečudujte sa nadriadenému, že sa rozčuľuje, pokúste sa mu vysvetliť, prečo ste neboli pohotoví. Nemajte však obavy, netreba si hneď robiť výčitky. Viete, že pracujete poctivo, a preto ukážte svoju novú silu.
Zdravie: Najlepšie viete, kadiaľ vedie cesta ku zdraviu. Nie „zázračná liečba“, ale vo vlastnom záujme ovplyvnite svoj životný štýl. Pravidelná fyzická aktivita bráni výskytu mnohých chorôb. Vynechajte potraviny obsahujúce konzervačné látky.

Ryby 20.2. – 20.3 – Rytier mincí, Kráľovná mečov, Deviatka mincí
Láska: Skoncujte so všetkými, ktorých bytostne nepotrebujete. V partnerskom vzťahu si užívajte si intímne radovánky. S rodinou konverzujte mimo dosahu pracovných záležitostí. Pobyt u priateľov vám dodá potrebnú dávku pozitívnej energie a veľkodušne pohostite aj nepriateľa.
Práca: Máte možnosť stretnúť vplyvného človeka, ktorý vám môže pomôcť pri hľadaní lukratívnejšieho zamestnania. Charakter a množstvo rozporuplných informácií vás privedie k tomu, aby ste sa na vec pozreli bližšie. Rozhodujte sa na základe racionálnych argumentov.
Zdravie: Kvalita stravovania je snahou o dobrý stav tela a jeho kondície. Zaraďte do stravovania potraviny, ktoré sú výnimočným zdrojom účinných látok. Pridávajte do jedla byliny. Nie sú iba príjemným detailom v kulinárskom umení, ale aj prínosom v prevencii zdravia.

Tarot-horoskop pre časopis Jasnovidka spracovala: Zlatica Mokráňová

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu
Tvorba horoskopov

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.