Karta Osho Zen Tarot 9 dúhy s názvom Zrelosť

Tarot dňa s Osho Zen v 35. týždeň roku 2020

Život je hra, Existencia má všetko bohatstvo, Keď je plod zrelý, spadne, Svetlo by nebolo bez tmy – a mnoho iných instantných múdrostí z tarotu dňa na tento týždeň. Sledujte nás denne na Instagrame a Facebooku.

24.8.2020 – Páža ohňa – Ovládnutie činov Hravosťou v 6. lunárny deň LÁSKY ♥️♥️♥️ 
Život je hra a dnes bez hanby môžeme predstierať hru na klauna. S detskou nevinnosťou sme pripravení privítať nové s otvorenou náručou. Mizne strach zo života, lásky aj smrti. Žime život s ľahkosťou a hravosťou. Úspešný týždeň prajeme všetkým.

25.8.2020 – Kráľ dúhy – Hojnosť
Existencia má všetko bohatstvo. Chudobu si vytvára len človek. Východ uprednostňuje vnútorný svet ako skutočný a neprijíma telo. Západ si užíva materiálne pôžitky postrádajúce ducha. V dnešný lunárny deň živlov – oheň, voda, zem, vzduch – môžeme naplno žiť pestro, rozmanito a celistvo. Stačí si dovoliť byť bohatými v tele, v meditácii, v uvedomení a v poznaní.

26.8.2020 – 9 dúhy – Hmota – Zrelosť
Keď je plod zrelý, jednoducho sa pustí zo stromu a spadne. Je správny čas, aby sme sa podelili o šťavu svojho vnútorného bohatstva. Vyzreli sme na zdieľanie tvorivosti a každodenných skúseností v lunárny deň fyzickej očisty, vydajte dnes zo seba len to najlepšie ♥️

27.8.2020 – XIII. Transformácia 
Svetlo by neexistovalo bez tmy, život bez smrti. Smrť je temná noc a na nej hviezdy života. Transformovať utrpenie a zlo v niečo dobrého je umením poznania a prijatia protikladov. Preseknime putá obmedzení, ilúzií a s nadhľadom vystúpme z duality jin/jang v lunárny deň provokácií.

28.8.2020 – 9 ohňa – Činy – Vyčerpanie
Snažíme sa vôľou, aby všetko držalo pohromade a prebiehalo hladko. Na karte 9 ohňa vidíme v obrazovej podobe výsledok – Vyčerpanie. Život nie je obchod, ktorému vládnu workoholici. Život je spontánny a chaotický výlet do neznáma. Odhoďme brnenie presvedčení, aký by mal život byť a otvorme svoje ❤️ každej otázke a výzve v 10. lunárny deň tradícií.

29.8.2020 – 8 mrakov – Myseľ – Vina
Stav viny nastane, keď ideme proti vlastným pravidlám alebo niekomu ublížime. Keď vinu pozveme na návštevu, akoby sme pozvali migrénu s mrakom pochybností a pocitmi bezcennosti. Tu a teraz je raj. Je ľudské byť omylný a zakaždým môžeme skúsiť znova ísť s túžbou a odvahou smerom k dobrodružstvu zvaného život. Pretože dokonalosť je naša prirodzenosť. Sme dokonalí takí, akí sme.

30.8.2020 – VII. Uvedomenie
Uvedomenie je naša podstata, nie to, čo robíme. Uvedomenie nie je myseľ, je to ne-myseľ. Myseľ je nástroj a prostriedok na slovné vyjadrenie modrého plameňa uvedomenia. V dnešný lunárny deň lásky, darov a súcitu sa vedome transformujeme ohňom poznania, kým sme vo svojej podstate, v zlato.

Vaša numerologička

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online
Literatúra

Petronela
Mystika.sk - Hviezda na nebi záhad - vypracuje Vám písomné numerologické a tarotové analýzy a prevedie Vás symbolikou čísel a tarotov aj prostredníctvom článkov, konzultácií, seminárov a kurzov.