Karta Witch Tarot

Tarot dňa s Witch v 41. týždeň roku 2020

Je jeseň a odchádza to, čo bolo v lete. Cisár oblieka Nové šaty. Milujúca čarodejnica v Slávnosti svetiel oslavuje vzťahy. Stretáva sa s Protivetrom v Skúške plameňov. Zažíva vnútorný oddych a čaruje na mieste zvanom Domov. Sledujte náš výklad z Witch Tarotu denne na Instagrame a Facebooku.

5.10.2020 – Skúška plameňov – Protivietor 
Sila nášho nadšenia, hodnota našich rozhodnutí, pevnosť vôle nasledovať ciele sa ukáže, keď nastanú problémy. Venujme sa uskutočneniu zámerov v lunárny deň Zrkadla. Len tak je úspech istý. Šťastný vstup do nového týždňa.

6.10.2020 – Trojka kotlov – Milujúca čarodejnica
Je tu čas na zdieľanie pocitov. Je tu čas na uvedomenie si toho, kto sa naozaj zaujíma o naše city, a kto ich len predstiera. Je čas na prejavenie vďačnosti za oddanosť a náklonnosť.  Totiž nielen dnes sme pre niekoho dôležití a niekto pre nás.

7.10.2020 – IV. Cisár 
Je jeseň a odchádza to, čo bolo pred tým v lete. Klobúk nie je na hlave, takže samovláda rozumu končí. Treba siahnuť po múdrosti v súlade s radosťou zo života. Úsmev totiž ukazuje vieru. Venujme dnes čas a energiu významným veciam. Zvážme, či ich ochránime, alebo pustíme.

8.10.2020 – Slávnosť kotlov alebo inak Imbolc (Hromnice) – Slávnosť svetiel
Nielen vášeň a pevnosť, ale aj vzájomne opätované city a opora sú dôležitými aspektami dôveryhodného vzťahu. Túžime po šťastnom vzťahu? Poďakujme oslavou za ten vnútorný a vonkajší súlad, ktorý tu je a užívajme si ho.

9.10.2020 – 10 Kotlov – Domov 
Je krásny piatkový deň. Ideálny čas na predvíkendovú pohodu a prípravu na oddych. Ale čo keď v nás niečo vrie? Vystačíme si s domácimi ručnými prácami alebo ideme čarovať? Zaoberajme sa svojimi citmi a pocitmi. Inak vykypí kotol s polievkou a aj my. Buďme, kým sme bez pretvárky. Buďme svoji a zažijeme spontánnu radosť a vnútorný oddych.

10.10.2020 – 0 Blázon 
V dnešný magický dátum je všetko v pohybe. Ak si čarodejnica myslí, že kúzlami udrží silu pudov derúcich sa na povrch, bude za blázna. Tým, ktorí majú silnú vôľu dostať sa na výslnie, nebráňme. Poľahky zdolajú prekážky. Keď máme dobrý plán podporený hlbokou túžbou, poďme ho realizovať.

11.10.2020 – 6 Plameňov – Nové šaty 
Veľa sa v našich životoch zmenilo. Pozeráme sa holej pravde do očí a prezliekame do nových šiat, do iného spôsobu vystupovania. Odpúšťame si, milujeme seba samých, pretože sme úžasní takí, akí sme.

čarodejnica Zlatica

Objednajte si:
Individuálne písomné Tarotové analýzy
Tarot-horoskop na 1 rok
Kurz Tarotu

Súvisiaci link:
Tarotový výklad zdarma online
Literatúra

čarodejnica
Venuje sa duchovnému rozvoju a pôsobí v oblasti takzvanej „bielej mágie“ a „veštenia“ už viac ako 20 rokov v tejto inkarnácii. Jej životným sloganom je: "Mám tisíc tvári, mám tisíc mien. Som ilúzia alebo inšpirácia, kto si čo vyberie."