znamenie zverokruhu Vodnár

Dieťa Vodnár

Rozumie si so súrodencami a rovesníkmi narodenými vo vzdušnom znamení. S Blížencami tvoria nerozlučný tandem a s Váhami rozvíjajú kreatívny potenciál. Baranček ho môže hnevať a bojovať s ním o prvenstvo. Z kameňov je pre neho vhodný tyrkys, jaspis a sokolie oko. Tyrkys napomáha v zdravotnej oblasti udržiavať pľúca a priedušky v rovnováhe. Chráni malého génia aj pred urieknutím. Jaspis prepožičiava maličkým rojkom zmysel pre praktickú stránku realizácie fantastických nápadov. Sokolie oko udržuje sviežu pozornosť týchto zanietených školákov a školáčok. Znamenie Vodnár sa spája s tmavofialovou farbou, ktorá je aj vyjadrením zvyčajnej farby aury u intuitívnych vekovo neveľkých detí. Drobčekovi obliekajte skôr odtiene pastelovej modrej, fialovej v kombinácii so zelenou a ružovou. Najbližšie obdobie splňte ratolesti narodenej v tomto znamení jej sny a túžby. Vycestujte, ak to treba. Položíte tým základ jeho skvelej profesionálnej kariéry smerujúcej do najvyšších sfér.

Dieťa Vodnár v kombinácii s mamou všetkých znamení
Mama Baran syna podporuje. Páčia sa jej jeho nápady, jeho povaha. On jej to opláca obdivom. Vrelý vzťah s dcérou sa napĺňa tým, že dievča napodobňuje nezávislú povahu mamy.

Mama Býk s deťmi narodenými v tak nepochopiteľnom v znamení sa učí chápať ich svet z inej planéty. Rozširuje si obzory, stojí pri ich boku a dáva im istotu. Vážia si ju.

Mama Blíženci s dcérou vnášajú do bežného života množstvo bláznivých nápadov. Syn si ju získava inteligentnými názormi a ustavičnou zmenou. Panuje medzi nimi obrovská náklonnosť.

Mama Rak je z týchto detí plných fantázie rozcitlivená natoľko, že syn sa stáva jej učiteľom a dcéra je zasa na jej neskonalej láske závislou. Táto mama sa vždy postará, aby splnila ich sny.

Mama Lev učí malého Vodnára odvahe, zodpovednosti a on jej pripravuje každý deň prekvapenia. S dievčaťom je vhodné postaviť vzťah na vzájomnej úcte k odlišnosti pováh.

Mama Panna s hrdosťou chváli svoje deti pred celým svetom. Dokážu s jej podporou naplniť všetky tie originálne nápady, o ktorých ona pre svoju skromnú povahu iba snívala.

Mama Váhy v podobe Vodnárika dostáva vzor ideálneho malého muža, ktorý kráča v jej šľapajach. Aj s dievčatkom si rozumejú aj bez slov v názoroch, túžbach a v zmysle pre spravodlivosť.

Mama Škorpión má charizmatický a očarujúci vplyv na týchto drobcov. Chlapca podporuje v duševnom rozlete a dievča si vzdorom vydobýja samostatnosť od jej majetníckej lásky.

Mama Strelec syna podporuje v rozširovaní obzorov štúdiom a cestovaním. S deťmi oboch znamení vytvára úprimný, veľkodušný vzťah. V dcére nájde svoju najlepšiu priateľku.

Mama Kozorožec privádza syna k tomu, aby svoje idealistické sny uskutočnil. Naučí sa od nej používať originalitu v realite. Dievča sa podobá mame dušou, ale odlišuje ich iný životný rytmus.

Mama Vodnár sa teší tomu ako jej deti akoby z oka vypadli. Spája ich silná láska, ale občas aj boj. Najmä dievčatko sa mame snaží dokázať, že je originálnejšie v sledovaní módnych trendov.

Mama Ryby by sa pre tieto deti s fascinujúcim rozprávkovým svetom celá rozdala. Syn sa možno bráni jej neustálym bozkom a objatiam, ale dcéra jej prejavy povahy kopíruje. Ovplyvňuje ich intuíciou.

Spracovala: Zlatica Mokráňová
Článok bol uverejnený v časopise Mamina rok 2011.

Zlatica
V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou sa opiera o čítanie symboliky čísel, tarotových obrázkov, o lunárnu astrológiu, arteterapiu, regresnú terapiu, energo-informačnú medicínu, parapsychológiu a rada sa s Vami podelí o svoje poznatky, zručnosti a skúsenosti.